Speedsecure
Cross Shop
MX 4 All
DWS Decals
R Kokx Enduroverhuur
Eddy Lemmens Motorsport

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
ATM Cylinder Technics
Friezenkamp APK
Double D Designs
Toine van Dijk

SIDECARCROSS GRAND PRIX VAN NOORD-IERLAND UITGESTELD TOT 2022

De North Armagh Motorcycle and Car Club Off Road Section is teleurgesteld en het spijt me te moeten aankondigen dat de Grand Prix van Noord-Ierland, gepland voor juli 2021, moest worden uitgesteld tot 2022.

SIDECARCROSS GRAND PRIX VAN NOORD-IERLAND UITGESTELD TOT 2022

Deze gebeurtenis is helaas een slachtoffer van de onzekerheid rond de COVID 19-pandemie en het effect ervan op reizen, de NHS en de openbare veiligheid, en het gebrek aan solide financiële middelen, de NAMCC en CC ORS vinden dat we hiermee geen keus hadden.


We willen Martin Bena van WSC bedanken, de promotors die ons zoveel mogelijk tijd hebben gegeven en een datum hebben afgesproken voor 2022, hij en zijn organisatie zijn meer dan behulpzaam geweest en zijn nog steeds enthousiast over het GP circus dat naar Noord-Ierland komt.


We willen ook onze sponsors en supporters bedanken, niet alleen uit Noord-Ierland, maar ook uit de RoI en het Britse vasteland die tot nu toe aan boord kwamen om te helpen, hopelijk kunnen ze bij ons blijven tot 2022, en we willen ook graag Carla Lockhart MP bedanken. voor haar hulp bij het verkrijgen van financiering door de Executive voor het evenement, worden haar inspanningen zeer gewaardeerd.


De Club is natuurlijk verdrietig om dit aan te kondigen, maar gezien de onzekerheid, vond dat om de sport in het beste licht te kunnen laten zien, uitstel onze enige optie was, nogmaals, iedereen bedankt voor hun steun, en laten we allemaal hopen op een beter 2021.


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
WLM Design
VdLaarRacing
Hinson
EHR Tuning