MX 4 All
Speedsecure
DWS Decals
R Kokx Enduroverhuur
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
ATM Cylinder Technics
Double D Designs
Toine van Dijk
Friezenkamp APK
Motorcross Aad

WK Endurotitels voor Brad Freeman en Steve Holcombe

Brad Freeman heeft vandaag de eerste dag van de laatste wedstrijd van het wereldkampioenschap Enduro in Portugal weten te winnen.

WK Endurotitels voor Brad Freeman en Steve Holcombe

Freeman wist de enduroGP klasse te winnen voor Steve Holcombe en Josep Garcia. Andrea Verona en Thomas Oldrati maakten de top vijf compleet.

Door de winst van Freeman verzekerde hij zich van de wereldtitel in de E3 klasse en Holcombe pakte de titel in de E2 klasse.

De beide Nederlanders Mike Bokslag en Max Schwarte begonnen met frisse moed aan het laatste EnduroGP weekend in Portugal, ze haalden allebei de finish van de eerste dag. De route en de proeven waren andersom t.o.v. vorige week. De route was ook een stuk korter en veel minder moeilijk dan vorige week (nu veel afdalingen in plaats van klimmen). Een beetje motregen maakte het niet zwaar, wat met de vele regen van vorige week wel het geval was. De Extreme proef was wel weer een lastige met steile, vol met stenen, bezaaide hellingen. Mike Bokslag eindigde als twaalfde, Max Schwarte als tiende in zijn klasse.

Bekijk de volledige uitslag hieronder:


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
WLM Design
VdLaarRacing
EHR Tuning