MX 4 All
Eddy Lemmens Motorsport
Speedsecure
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
ATM Cylinder Technics
Friezenkamp APK
Double D Designs
Toine van Dijk

Positief nieuws voor de supermoto rijders

Hoop doet leven …… Onder strikte COVID-normen organiseert RUMESM de enige Supermoto-race van 2020, deze gaat door op zaterdag 14 en zondag 15 november 2020 als ‘ The race ‘ !!

Positief nieuws voor de supermoto rijders

De wedstrijd wordt georganiseerd in een pyramide- systeem met kwalificaties, herkansingen, troostingwedstrijden, ½ finales en met als afsluiter een B-Finale en natuurlijk een Superfinale voor de beste 40 rijders.


Iedere rijder is zeker van deelname aan 2 trainingen en 3 wedstrijden, de 80 rijders die zich kwalificeren voor de ½ finales zelfs 4.
Timing : zie https://fmb-bmb.be/…/form-EfUVK22…/timingmettettheracenl.pdf
Ook de Quadrijders zijn welkom voor 2 trainingen en 3 wedstrijden en de TM-Cup zal in 2 wedstrijden uitmaken wie gekroond zal worden als beste TM-rijder 2020 !
En natuurlijk vergeten we onze jeugd niet met wedstrijden voor de ‘ Minimotard ‘ !

 

De groepen worden zo samengesteld dat zowel een Debutant, een Senior als een Prestige de Superfinale kan bereiken. Maar door het pyramide-systeem is het aantal rijders in de soloklasse beperkt tot 4 groepen en dus maximaal 160 rijders.
Het aantal Quads is beperkt tot 25 !

 

Voorrang zal gegeven worden aan de rijders met een BMB-FMB en KNMV-licentie, maar ook andere buitenlandse rijders en daglicentiehouders zijn zeker welkom.
Daarom, aarzel niet om je aan te melden en het inschrijfgeld over te schrijven ten laatste op vrijdag 30 oktober 2020 !! Laattijdige aanmeldingen en betalingen worden ‘ in reserve’ geplaatst !

 

Het inschrijfgeld bedraagt voor de 2 dagen € 130 ( Minimotard € 25 ) – inclusief 3 toegangstickets voor begeleiders of mekaniekers. ander publiek is niet toegelaten.
Aanmeldformulier : https://fmb-bmb.be/nl/supermoto_event/supermoto-mettet-race

 

Lees aandachtig het ‘ Bijzonder reglement ‘, respecteer de COVID-normen ! Iedere inbreuk zal deel uitmaken van een sanctie ! Denk aan uw eigen gezondheid, maar ook aan de gezondheid van alle andere aanwezigen.


See you on ‘ The Race ‘ Mettet ????


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
WLM Design
EHR Tuning
VdLaarRacing
Hinson