DWS Decals
Speedsecure
MX 4 All
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Friezenkamp APK
Double D Designs
Motorcross Aad

Enduro simulatie training op 23 en 30 augustus

Op 23 en 30 augustus organiseren Wesley Pittens en Peter Huijbreghts in samenwerking met MCO Oirschot een enduro trainings simulatie.

Enduro simulatie training  op 23 en 30 augustus

Een dag waarop trainen en verbeteren op alle enduro aspecten maximaal mogelijk is. Zo word er gereden met transponsor  en zijn alle tijden van alle rijders zichtbaar. De proeven worden gemaakt in samen werking met Hans Vogels, Arno Willems en Thierry Pittens.

Hoe ziet de enduro trainings simulatie eruit;

Maximaal kunnen er 50 deelnemers worden toe gelaten voor deze enduro trainings simulatie. Elke deelnemer krijgt zijn eigen vak waarin hij/zij de motor + eigen spullen neer kan zetten. Vervolgens krijgt elke rijder een start tijd. Precies op deze start tijd moet je de proef starten. Deze proef zal tussen de 6 - 8 en minuten lang zijn. Nadat jij de proef hebt gereden rijd je terug je vak in waar je wacht en klaar maakt voor ronden 2. In totaal rijd elke deelnemer 6 x de proef met een totale proeftijd  tussen de 36 en 48 minuten. Alles zal te volgen zijn via de live timing.

Per rijder word 1 helper toegelaten. Er is geen publiek welkom helaas.

Deelnemers worden verwacht tussen 12 en 13 uur. Om 13:30 uur gaat de poort dicht. Om 14:00 uur start de eerste rijder en om 17:00 uur is het afgelopen.

De kosten bedragen €40,-

Inschrijven kan door te mailen naar: Pittensallroadacademy@hotmail.com


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
VdLaarRacing
WLM Design
EHR Tuning