Speedsecure
Eddy Lemmens Motorsport
MX 4 All
R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals
Cross Shop

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
ATM Cylinder Technics
Friezenkamp APK
Double D Designs
Toine van Dijk

Nu inschrijven voor de offroadrit in Eext!

Stichting Motor GP Eext organiseert ook dit jaar weer een prachtige offroadrit in het Noordelijke Eext. Je kunt je nu inschrijven voor zondag 9 februari.

Nu inschrijven voor de offroadrit in Eext!

Het parcours van deze rit is bijna 50 km lang en kent weer nieuwe uitdagende gedeeltes. Spectaculair zijn natuurlijk het enduropark en de zandafgraving die in de route zijn opgenomen. Voor alle rijdersniveaus is deze OTR een interessant evenement. En ook quads mogen deelnemen!

 

Vanaf dit moment kun je je van tevoren inschrijven, via www.gpeext.nl. Deelname is mogelijk met een MON- offroadpas, trainingsbewijs of startbewijs (uiteraard samen met een geldig rijbewijs en motor met kenteken en verzekering). Heb je deze niet, dan kun je een MON-dagverzekering afsluiten. Ook dit formulier is op de website te vinden. Vul alles in en neem dit ondertekend mee op 9 februari. Het grote voordeel van deze voorinschrijving is dat je een versnelde keuringsroute kunt nemen. 

 

Er wordt vanaf 9.30 uur gestart en de kosten voor deelname zijn € 25,-. Een MON-offroadpas kun je al aanvragen voor € 50,- via Mijn MON. Via deze pagina kun je ook een MX-start- of trainingsbewijs aanvragen, waarmee je ook deel mag nemen in Eext. 

 

Jij wilt deze eerste rit van 2020 toch ook graag rijden? Ga snel naar www.gpeext.nl en schrijf je in!


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
VdLaarRacing
EHR Tuning
Hinson
WLM Design