Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
MX 4 All
DWS Decals

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Portugal Offroad
ATM Cylinder Technics
Friezenkamp APK
EHR Tuning
Double D Designs
Motorcross Aad
Toine van Dijk

Nieuwtjes vanuit het IMBA congres

Twee weken geleden zijn alle bij IMBA aangesloten bonden bij elkaar gekomen voor het jaarlijkse IMBA Congres. Ditmaal waren zij te gast in Frankrijk.

Nieuwtjes vanuit het IMBA congres

Tijdens deze bijeenkomst kijken alle landen samen terug op het afgelopen seizoen, maar wordt uiteraard voornamelijk gesproken over het nieuwe jaar. 

 

Een van de genomen besluiten is dat je met ingang van 2020 ook aan EK (U.E.M) en WK/Nationencup (FIM) of andere WK of EK competities mag deelnemen, terwijl je IMBA wedstrijden rijdt. Dit is dus ongeacht het aantal keer (waar voorheen een maximum van 3 voor stond). MON geeft wel de voorkeur aan rijders die het hele seizoen aan IMBA deelnemen. Dat betekent dat als wedstrijden om het EK of WK gelijktijdig vallen, je voorkeur dient te geven aan de IMBA wedstrijd. 

 

Daarnaast wil IMBA graag wat moderner worden. Daarom wordt zeer binnenkort de website goed onder handen genomen en gaan we ze snel tegenkomen op social media. 

 

Tot slot is de voorlopige kalender gepresenteerd. Deze kun je vinden op www.imba-mx.nl. Hierop mist nog een EK Zijspan wedstrijd, die op 4 oktober in Oss (NL) gepland staat. Afhankelijk van onze eigen clubs, kunnen we hier hopelijk na onze kalendervergadering nog een paar IMBA-wedstrijden in Nederland aan toevoegen. Voor onze eigen teams zou dat natuurlijk erg mooi zijn!


Ecooter

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
WLM Design
Hartelman Motoren
TVE Sport
Hinson
VdLaarRacing