R Kokx Enduroverhuur
Speedsecure
Cross Shop
Eddy Lemmens Motorsport
DWS Decals
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
ATM Cylinder Technics
Motorcross Aad
Friezenkamp APK
Toine van Dijk
Double D Designs

Dit weekend de 33ste editie van de Superbiker in Mettet

Dit jaar wordt de Superbiker voor de 33ste keer georganiseerd. Op 11, 12 en 13 oktober 2019 wordt het Circuit Jules Tacheny opnieuw het mekka van Supermoto.

Dit weekend de 33ste editie van de Superbiker in Mettet

Springen en driften volgen elkaar op in een hels tempo op een ultrasnelle baan die afwisselend bestaat uit “asfalt” en “Offroad”. Het wordt een non-stop spektakel, met het publiek dicht bij de actie, maar ook met adembenemende jumps & tricks uitgevoerd door de grootste freestyle- en stuntpiloten ter wereld.

 

Onder de nieuwigheden dit jaar, noteren we de organisatie van een After Race Party op zaterdag 12 oktober van 18u tot 22u!

 

Langs de sportieve kant vinden we verschillende categorieën terug: Open, Junior, Senior en Quads. De categorie Legends rijdt opnieuw op de TM motoren, net zoals in 2018. Er worden méér dan 400 piloten verwacht in Mettet !

 

Voor deze 33e editie verwelkomen de organisatoren van de Superbiker u op het legendarische straatcircuit van Mettet. Deze hoogmis van de Supermoto biedt veel verrassingen voor de fans van het genre en zal alle gepassioneerden, amateurs en nieuwsgierigen makkelijk verleiden…

 

Alle info op www.superbiker.com

 


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
EHR Tuning
Hinson
WLM Design
VdLaarRacing