Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
MX 4 All
Speedsecure
DWS Decals

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
ATM Cylinder Technics
Double D Designs
Toine van Dijk
Motorcross Aad
Friezenkamp APK

Specialday en huldiging Etienne Bax in Westdorpe

Maandag 09-09-2019 gaat weer de geschiedenis boeken in als een dag met een gouden randje. Deze dag stond weer in het teken van de medemens met een beperking die betrokken is bij de motorsport.

Specialday en huldiging Etienne Bax in Westdorpe

Alle registers zijn weer open getrokken om het de ruim 80 gasten aan niets te laten ontbreken.

Het weer speelde een goede positieve rol, het “alternatieve” aangelegde Finlandcircuit 2.0 was in een prima staat.

Iedereen was erg enthousiast en alleen maar blije gezichten bij alle aanwezigen.

Vooraf waren er een aantal plichtplegingen mbt. de spelregels / huisregels, de ruim vertegenwoordigde lokale overheid kreeg een podium.

Na iedereen een hart onder riem te hebben gestoken, de drempel vrees weg genomen te hebben werden de in grote getale opgetrommelde rijders en begeleiders voorgesteld.

Als kers op de taart werd ook Ettiene Bax bijna rechtstreeks vanuit Frankrijk verwelkomd. De wel erg verse Wereldkampioen Zijspan 2019 werd door de organisatie in het zonnetje gezet en kreeg hiermee de 1e huldiging van dit op zondag (een dag eerder) behaalde Wereldkampioenschap. Dit werd luister bijgezet door de overhandiging van een mooie en lekkere taart met afbeelding.

Na het officiele deel konden de voertuigen het circuit op, de openingsronde met de aanwezige vertegenwoordigers van de overheid in de zijspannen met uiteraard op kop de WK kampioen Bax gaf een mooi beeld hoe de rest van de dag er uit zou zien: schitterend. De gasten konden in het zijspan, de leger jeeps of in de oude brandweerwagen. Het was een mooie bonte stoet over en rond het circuit. Na een paar uurtjes op het circuit viel de vlag voor het wel erg actieve buitenspelen. Men verplaatste het accent voor de gasten naar de aanwezige feesttent waar de inwendige mens de verbruikte energie weer op peil gebracht kon worden met het ruim aanwezige eten en drinken. Ondertussen konden de rijders de voertuigen nog even op snelheid over het circuit “loslaten”.

Het podium werd aansluitend betreden door het entertainment team die met zang en dans de gasten vermaakten. Daarmee werd het nog lang een gezellige boel en bleef er na afloop een geweldige mooie groep vrijwilligers achter die kunnen terugkijken op een dag om nooit te vergeten.

Uiteraard is een dag als deze alleen mogelijk als alle neuzen de zelfde kant op staan, de vele betrokkenen verdienen een grote pluim.

Ook de instellingen en bedrijven die de nodige middelen beschikbaar hebben gesteld in welke vorm dan ook zijn onmisbaar.

Het gaat te ver om iedereen met naam en toenaam te bedanken, maar 2 partijen willen we in het algemeen noemen: North Sea Ports en de gemeente Terneuzen. Iedereen hartelijk bedankt voor de positieve bijdrage om ook de motorsport toegankelijk te maken voor de medemens met een beperking.

 


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
EHR Tuning
WLM Design
Hinson
VdLaarRacing