MX 4 All
Eddy Lemmens Motorsport
DWS Decals
Cross Shop
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
ATM Cylinder Technics
Double D Designs
Friezenkamp APK
Toine van Dijk
Motorcross Aad

3-Daagse Supermoto circuit training in Frankrijk

Deze zomer organiseert Supermotorschool weer een Supermoto circuit training op het circuit van Villars-Sous-Écot in Frankrijk. Onder professionele begeleiding door twee kampioenen kan jij je Supermoto skills verbeteren.

3-Daagse Supermoto circuit training in Frankrijk

Overdag training en racen, ’s avonds plezier en ontspanning. De perfecte combinatie. Grijp jij deze unieke kans?

 

Wat: 3-daagse Supermoto circuit training

Waar: Supermoto circuit van Villars-Sous-Écot in Frankrijk.

Wanneer: 22 – 24 juli 2019

Voor wie: Supermoto rijders die hun skills willen verbeteren op hun eigen motor


Circuit training door Supermoto kampioenen

Deze masterclass zal worden gegeven door twee Supermoto kampioenen: 8-voudig Nederlands kampioen Supermoto Marcel van Drunen en de Duitse Supermoto prof Jan Deitenbach.

Tijdens de meerdaagse training komen de belangrijkste rijtechnieken aan bod, zoals rem-, stuur-, slide-, start- en springtechnieken, ideale lijnen rijden, bochten nemen, offroad rijden en zithouding. Tijdens iedere trainingsdag krijg je in het ochtendblok les van de kampioenen, en kun je in het middagblok de geleerde technieken oefenen tijdens het vrij circuit rijden. We rijden tijdens de trainingsdag in twee groepen, opgedeeld naar niveau.

 

Over het circuit

Het circuit is een van de mooiste Supermoto circuits van Frankrijk, met tal van uitdagende bochten. Er is een offroad gedeelte van klei gemixt met gravel, met een aantal zeer mooie kombochten en tafelbulten. Het circuit is gelegen op een helling. Het is een genot om over dit circuit te mogen rijden, maar dat zou je zelf moeten ervaren.
 

Accommodatie

Je kunt overnachten op het circuit of in een hotel in de buurt.

Op het circuit kun je op eigen gelegenheid kamperen, in je eigen caravan, camper of tent. Het circuit is voorzien van een verzorgingsruimte met toiletten, wastafels en douches met warm water. Daarnaast zijn er ook een afsluitplaats en stroomvoorzieningen aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. Kortom: een toplocatie voor een mooie Masterclass, gecombineerd met een ontspannen verblijf. Neem dus gerust je familie mee!

Alternatieve opties voor accommodatie zijn een Formule1 hotel of een ander hotel In het nabijgelegen Belfort. Dit dien je zelf te reserveren en de kosten zijn voor eigen rekening.

 

Kosten 3-daagse circuit training

Een 3-daagse training door 2 kampioenen voor slechts €347,-**, inclusief gebruik van faciliteiten op het circuit voor je verblijf. Aankomst op 21 juli en vertrek op 25 juli is geen probleem.

 

** Profiteer nu van € 50,- vroegboekkorting!!!

De vroegboekkorting is alleen beschikbaar waar je reserveert voor 15 juni 2019. Dus wacht niet te lang.

 

Motor huren?

Het is mogelijk om voor de Masterclass een Supermotard te huren van de Supermotorschool, voor slechts 497,- All-in. Je kunt de motor als extra optie kiezen binnen het bestelproces.

 

Ben jij ook enthousiast? Reserveer dan snel je plek.

Wacht niet te lang, want de plekken zijn beperkt!

 

Meer info: info@supermotorschool.nl

Of via WhatsApp: 06-51 820 994

 


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
VdLaarRacing
Hinson
WLM Design
EHR Tuning