MX 4 All
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals
Speedsecure

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Double D Designs
Friezenkamp APK
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Motorcross Aad

BMB rijders moeten zich voor 30 juni inschrijven voor deelname BK Motorcross in Gooik

Op 31 augustus en 1 september a.s. voorziet AMC De Toekomst Dworp een uitgebreid nevenprogramma in het kader van het Wereldkampioenschap Motorcross Zijspannen in Gooik.

BMB rijders moeten zich voor 30 juni inschrijven voor deelname BK Motorcross in Gooik

De BMB piloten uit de klassen Juniors 250, Juniors 500, Seniors 250, Seniors 500, Nationalen 250, Nationalen 500, Inters 250 en Inters 500 zullen er punten kunnen verdienen voor het Belgisch kampioenschap. Er wordt tevens een nevenreeks zijspannen voorzien.

 

De solo klassen worden samengevoegd tot een Open 250cc en een Open 500cc klasse waarbij aparte klassementen (juniors/seniors/nationalen/Inters) worden opgemaakt voor de toekenning van de BK punten en prijzengeld. Elke klasse krijgt een vrije training op zaterdagnamiddag vanaf 16u30 (na de kwalificatiereeksen van de GP) en een chrono sessie en 2 wedstrijden op zondag.

 

Om ervoor te zorgen dat alle BMB piloten de garantie hebben om deel te nemen is er een specifieke inschrijvingsprocedure opgesteld.

 

Er zal voorrang gegeven worden aan de BMB piloten om in te schrijven tot 30 juni via onderstaand inschrijvingsformulier. Na 30 juni kunnen ook niet BMB piloten inschrijven via de BMB website (een apart inschrijvingsformulier zal na 30 juni worden gepubliceerd) met een afvaardiging (VLM/MCLB) of dagvergunning.

 

BMB vergunninghouders die zich na 30 juni inschrijven kunnen door de organisatie geweigerd worden in geval er te veel rijders zich aanmelden na 30 juni.

 

Deelname aan de wedstrijd is pas officieel na inschrijving en betaling.

 

Inschrijvingen en wedstrijdinfo: http://www.fmb-bmb.be/nl/mx_event/side-car-world-championship-0

 


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
EHR Tuning
VdLaarRacing
WLM Design
Hinson