Speedsecure
MX 4 All
DWS Decals
R Kokx Enduroverhuur
Cross Shop
Eddy Lemmens Motorsport

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Double D Designs
ATM Cylinder Technics
Toine van Dijk
Motorcross Aad
Friezenkamp APK

Titelstrijd in het ONK Zijspancross nog volledig open bij aankomst in Oss

Met nog drie wedstrijden te gaan om het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross is de titelstrijd nog volledig open.

Titelstrijd in het ONK Zijspancross nog volledig open bij aankomst in Oss

Op zondag 22 april staat de derde wedstrijd gepland op het prachtige circuit ‘’de witte Ruysheuvel’’ in Oss. Na de succesvolle Grand Prix die hier eind maart werd verreden, weten de combinaties wat ze te wachten staat en kunnen ze tot het maximum gaan om de punten binnen te halen.

 

De leiders in het wereldkampioenschap Vanluchene/van den Bogaart komen naar Oss. Tijdens de Grand Prix wisten ze als derde te eindigen maar momenteel staan ze pas op een tiende plaats in het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross. Ze kenden een moeilijke eerste wedstrijd in Lochem maar hebben hun draai nu duidelijk gevonden en zullen in Oss zeker hoge ogen gaan gooien.

 

Brown/Millard hebben de leiding in de tussenstand in handen maar worden op slechts 8 punten gevolgd door Willemsen/Bax. Het is even afwachten hoe fit Willemsen aan de start zal komen want hij brak tijdens de wedstrijd in Valkenswaard maar liefst zes ribben en is hier nog herstellende van. Willemsen zal zeker niet opgeven en tot op het tandvlees gaan om zijn kansen op een tiende nationale titel in leven te houden.

 

Ook met Hermans/Musset zal rekening gehouden moeten worden. In Lochem stonden ze naast Brown en Willemsen als derde op het podium en wisten bij de Grand Prix in Oss hun allereerste GP manchezege samen te pakken.

 

De combinatie Bax/Stupelis is alweer terug na de sleutelbeenbreuk van Etienne. Momenteel staan ze vijfde in de tussenstand maar zoals we van Bax gewend zijn, zit dit hem niet lekker en zal hij er alles aan doen om punten op de kopmannen goed te maken.

 

Combinaties waar in Oss ook zeker rekening mee gehouden moet worden zijn die van Dierckens/Rostingt, Veldman/Bijenhof, van Werven/Mans, Wilkinson/Chamberlain en Sanders/Haller.

 

Thuisrijder Mike van Grinsven als leider naar Oss

 

Bij de Quads komt thuisrijder Mike van Grinsven als leider in de tussenstand naar Oss. Van Grinsven heeft tot op dit moment constant gescoord in het kampioenschap en staat aan de leiding met een voorsprong van slechts twee punten op Joe Maessen. Beide rijders hebben al een behoorlijke voorsprong op Davy de Cuyper en Koen Jansen die beiden tegen een achterstand aan kijken van 23 punten. Marc de Vries staat vijfde met een achterstand van 25 punten op leider van Grinsven.

 

Voor meer informatie over de derde wedstrijd om het ONK Zijspancross in Quads in Oss kunt u kijken op www.motorcluboss.nl en www.onk-motocross.nl

 


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
WLM Design
EHR Tuning
Hinson
VdLaarRacing