R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals
Cross Shop
Eddy Lemmens Motorsport
Speedsecure
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
Double D Designs
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Friezenkamp APK

Film: MXGP 3, the videogame, realistischer dan ooit

Youthstream en Milestone zijn trots om nog meer geweldige rijder, motor aanpassingen en ongelofelijke technische verbeteringen voor MXGP 3 vrij te geven.

Film: MXGP 3, the videogame, realistischer dan ooit

Milestone is door aanschaf van een speciaal graphics systeem in de mogelijkheid om hun spellen nog realistischer te maken. Dit resulteerde erin dat zelfs de meest veeleisende spelers sprakeloos achter bleven na het gamen.

 

Nu kun jij je eindelijk een echte crosser wanen in het spel. Je kunt kiezen uit 300 officiële componenten, er zijn 40% meer aanpasbare onderdelen beschikbaar dan in het vorige spel  en ruim 75 merken werken mee waardoor jij je rijder nu nog beter kunt customizen en een unieke setup kunt creëren voor je motor en eigen team.

 

Als je rijder en motor naar wens zijn kun je het circuit op gaan en proberen om zo hoog mogelijk te eindigen in de kampioenschappen. Verbeter je reputatie en krijg teamaanbiedingen van één van de twaalf officiële Motocross Kampioenschap partners. Ook kun je er voor kiezen om het hele seizoen voor je eigen team te blijven rijden.

 

En hier eindigen de verrassingen nog niet: MXGP3 is ontwikkeld met Unreal Engine 4, hierdoor wordt de game ervaring naar een nog hoger niveau getild. Grafische ontwikkelingen en een ongekende game play zorgen voor een verbazingwekkende textuurkwaliteit. Daarnaast is er een verbeterde lichtverhouding bij wisselende weersomstandigheden. Dit om de zichtbaarheid van de rijder te verbeteren. Hier bovenop zal de bewegelijkheid van de rijder beter zijn en om de grootste wens van de motorliefhebber in te wilgen wordt er gebruik gemaakt van een andere geluidsopname en reproductie programma. Hierdoor krijgt de speler het echte geluid van ronkende crossmotoren. 

 

Dit zijn de essentiële elementen van het nieuwe videospel dat gewijd is aan één van ’s wereld meest adrenaline volle en aantrekkelijke kampioenschappen. Een spel voor nieuwe elementen en spel eigenschappen, een droom van elke motocross fan.

 

Het spel is vanaf 30 oktober verkrijgbaar op PlayStation®4 en Windows, Xbox One® en PC®/STEAM™.

 

 

Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
WLM Design
EHR Tuning
VdLaarRacing