Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Jopa
VHS Tuning

Geen banner toegewezen aan deze ruimte

Advertenties

Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
24MX

De Crosscast S01E02: Preview WK Supercross (XXL)

Deze week bespreken we in De Crosscast de start van het WK Supercross in Amerika. Met twee triple headers in drie weken begint het seizoen voortvarend. Supercross-fans (en broertjes) Niek en Marco Kamper schuiven aan om het deelnemersveld door te nemen en een voorspelling te doen.

De Crosscast S01E02: Preview WK Supercross (XXL)

Is Ken Roczen weer helemaat fit? Hoe doet Justin Barcia het bij zijn nieuwe team? Hoe vergaat het kampioenen Chase Sexton en Dylan Ferrandis in hun eerste 450-seizoen in de stadioncrossen? Welke grote favoriet gaat geen zege pakken? Wie is de grootste uitdager om Eli Tomac van titelprolongatie af te houden? Dat en meer in deze aflevering!

 

de magie van supercross

Supercross is veel meer dan de ‘mickey mouse’-variant van het motorcross dat we in Europa zo goed kennen. Het is een geheel andere tak van sport met zijn eigen specialismes en dus ook weer andere rijders die boven komen drijven. “Het mooie aan supercross is natuurlijk het spektakel, het vuurwerk en de fans”, zegt Niek hierover. “Wat supercross ook voor heeft op de rest is dat het eigenlijk de openings is van het crossjaar”, voegt Marco toe. Volgens host Tim Gerth is er nog een andere belangrijke factor: “Anders dan in de outdoors is er bij supercross altijd maar één, vrij korte, race. Je moet het allemaal direct laten zien en kan niks laten liggen.”


voorspelling: wie leidt er na ‘indianapolis’?

De preview blikt vooruit op de start van het seizoen en wie als sterkste begint aan het seizoen. Zowel Niek als Marco doen een voorspelling over wie de eerste zege pakt én wie na het eerste deel van het seizoen de ranglijst aanvoert.

 

Klik hier om de Crosscast te luisteren en het hele artikel te lezen.

 

Bron: De Crosscast

 

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
Peter van de Laar
GT Team
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen