Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Jopa

Geen banner toegewezen aan deze ruimte

Advertenties

Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
EK Motors
24MX
MX Shop Midden Nederland

Zwarte Cross-organisator Ronnie Degen faliekant tegen invoering vaccinatiebewijs

Wie de kans krijgt mededirecteur Ronnie Degen van Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. te laten terugblikken op dit bizarre en festivalloze jaar, ontkomt niet aan de vooruitkijkvraag: kunnen we komende zomer wél weer genieten van de de Zwarte Cross en Mañana Mañana?

Zwarte Cross-organisator Ronnie Degen faliekant tegen invoering vaccinatiebewijs

“Dat is een lastige vraag, omdat we gewoon allemaal geen glazen bol hebben, maar we denken er goed over na en zijn druk bezig met de voorbereiding waarbij we ervan uit gaan dat het gewoon doorgaat. Natuurlijk heb je in je achterhoofd wel iets van stel dat…We zijn volop in gesprek met de gemeenten (Oost Gelre en Bronckhorst, RH) ook om de vergunningen rond te krijgen. Het is business as usual en dat moet ook. We kunnen niet achterover gaan zitten hangen totdat iemand zegt dat het wel kan”, zegt de 48-jarige Degen.

 

Verleggen focus
Denken in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden, is het credo van het Feestfabriekteam. Toen premier Mark Rutte in april tijdens een persconferentie de woorden uitsprak: ‘Dat betekent dit jaar dus geen Pinkpop, geen Vierdaagse en geen Zwarte Cross’ was dat een enorme dreun, maar geen reden bij de pakken neer te gaan zitten. Het team verlegde zijn focus op het bedenken van nieuwe en uitbreiden van bestaande initiatieven.

 

De introductie van De Groene Buizerd is een voorbeeld van een succesvol nieuw initiatief. “Het is een groen hennepbier in flessen van 0,75 centiliter. Dus voor en door grote jongens”, zegt Larenaar Degen lachend. Duizenden flessen zijn er al verkocht.

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Foto: Ronnie Degen bij Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. Foto's: PR Zwarte Cross

 

Bron: Achterhoek Nieuws Berkelbode


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Peter van de Laar