Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
DWS Decals
VHS Tuning

Geen banner toegewezen aan deze ruimte

Advertenties

Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
24MX
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

Motorcrossclub Deurne en Richard krabbelen op na dodelijk ongeval: in gedachten is Erwin Robins er elke dag bij

Een klap tegen de pijler van een viaduct kostte op 29 februari het leven aan oud-motorcrosser Erwin Robins (41) uit Someren. Een gezin van vier kinderen moet verder zonder vader en echtgenoot.

Motorcrossclub Deurne en Richard krabbelen op na dodelijk ongeval: in gedachten is Erwin Robins er elke dag bij

De motocrossclub Deurne raakte zijn bevlogen hoofdtrainer kwijt. En Richard van der Horst, die zelf zwaargewond raakte, verloor zijn vriend. ,,Ik denk nog dagelijks aan Erwin.”

 

Hij zat helemaal ingepakt in metaal. Brandweermannen wisten hem met knipscharen te bevrijden. ,,Het heeft bij elkaar tweeënhalf uur geduurd. Ik heb er maar een paar minuten van meegekregen. De rest ben ik kwijt.” Richard van der Horst werd overgebracht naar een Frans ziekenhuis. Waar een operatie voorkwam dat hij blijvend invalide werd.

 

De trainingsweek in Spanje was geslaagd. Er was in die korte tijd een hecht gezelschap ontstaan. Een deel van de jeugdige motorcrossers van MC Deurne vloog met ouders naar huis. Anderen bleven nog daar. Erwin Robins ging met motors en materialen over de weg terug naar Nederland. Hij werd vergezeld door zijn zoon, vader, een crosser en Richard, die hem overal bij assisteerde.

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Foto: Richard van der Horst bij het circuit van MC Deurne in Liessel: ,,Ik ben een vriend kwijt." © Rene Manders/DCI Media

 

Bron: ED

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
GT Team
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen