Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

Hannamax Motorsport
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
24MX
Motor2000
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

Afsluiting 2020 bij de MON en voorbereiding op 2021!

Ons bestuur en bondsbureau zijn alweer volop aan het werk voor het nieuwe seizoen. Daarnaast sluiten we deze maand 2020 goed af.

Afsluiting 2020 bij de MON en voorbereiding op 2021!

De eerste licenties voor seizoen 2021 zijn al bij ons binnen en de (online) kalendervergadering met de clubs staat gepland. Wij hopen daarmee op een compleet, sportief en interessant nieuw seizoen, waarbij we met zijn allen weer vol voor de motorsport kunnen gaan. 

 

Als je je licentie uiterlijk 3 januari aanvraagt, profiteer je van € 10,- korting op een startbewijs. Tot deze datum kun je zeker stellen dat je startnummer van jou blijft. Vanaf 4 januari worden de nummers vrijgegeven. 

 

Voor je licentieaanvraag ga je naar Mijn MON, of klik op de blauwe button op www.mon.nl.

 

Seizoen 2020 

Normaal gesproken sluiten we ons seizoen feestelijk af met de kampioenenhuldiging in Boekel. In de huidige situatie is dit niet mogelijk en daarom hebben we een alternatief gevonden. 

 

Dit weekend wordt de top 3 van alle klassen in het zonnetje gezet! Deze rijders zijn uitgenodigd voor een training, waarbij zij een aandenken ontvangen voor hun prestatie. We mogen geen publiek toelaten, maar zullen via onze social media de beelden met jullie delen!


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Gebben Motoren
Peter van de Laar