Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Jopa
DWS Decals

Geen banner toegewezen aan deze ruimte

Advertenties

Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
24MX
EK Motors

Hutten Metaal Yamaha Racing en Jumbo Supermarkten zetten samenwerking verder

Hutten Metaal Yamaha Racing en Jumbo Supermarkten hebben hun samenwerking met twee jaar verlengt.

Hutten Metaal Yamaha Racing en Jumbo Supermarkten zetten samenwerking verder

De filosofie van Hutten Metaal, Yamaha en Jumbo Supermarkten, om jonge talenten door te laten stromen naar het wereldkampioenschap, heeft dit jaar perfect gewerkt met de Europese titel in de EMX250 klasse van Thibault Benistant.
 
In 2021 komt Hutten Metaal Yamaha Racing opnieuw met drie jonge talenten aan de start in het EMX250 Kampioenschap (Andrea Bonacorsi, Dave Kooiker en Jeremy Sydow) en willen opnieuw gaan strijden voor de titel. Jumbo Supermarkten maakt graag deel uit van dit project en heeft zijn steun voor de komende twee seizoenen (2021-2022) toegezegd.
 
Commentaar Wim Hutten (teameigenaar Hutten Metaal Yamaha Racing): ‘’Ik ben heel blij dat we de samenwerking met Jumbo Supermarkten hebben kunnen verlengen. Frits van Eerd ademt gewoon sport en het is dan ook fantastisch om zo’n positief persoon als Frits als ondersteuner van dit project te hebben. Dit was voor ons team een heel mooi jaar. Deze winter gaan we alles voorbereiden zodat we ook volgend jaar weer sterk voor de dag kunnen komen.’’

Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
Gebben Motoren
Peter van de Laar
GT Team
Motorcentrum Eibergen