Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
24MX
Motor2000
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

Geen MON wedstrijd in Deurne en nieuwe protocollen

Onze regering heeft strengere maatregelen met betrekking tot corona afgekondigd. Dit betekent helaas dat de MX wedstrijd in Deurne niet mag doorgaan.

Geen MON wedstrijd in Deurne en nieuwe protocollen

Het is geen nieuws dat we ons in een vreemd jaar bevinden, waarbij de regels van het ene op het andere moment kunnen veranderen. Wij waren er klaar voor, MC Deurne was er klaar voor, maar helaas.. Het is bijzonder jammer dat de wedstrijden die op 17 en 18 oktober gepland stonden in Deurne, niet kunnen doorgaan.


Alle rijders die zich hebben ingeschreven, krijgen hun inschrijfgeld terug. Dit zal zo snel als mogelijk door ons teruggestort worden.

 
Nieuwe protocollen

Maar wat betekent het verder voor de motorsport? Gelukkig mag trainen wel, uiteraard nog steeds volgens bepaalde regels. Het protocol is iets aangepast en we zitten inmiddels aan versie 8. Je kunt dit protocol vinden op deze pagina.

 


Eindstanden MON Cup 2020 bekend

Daarmee komt er toch eerder dan gehoopt een einde aan ons bijzondere seizoen.

De top 3 van elke klasse zou bij de laatste wedstrijd in het zonnetje gezet worden. Helaas is dit nu niet meer mogelijk. Wij denken na over een manier om de snelste rijders toch de aandacht te geven die zij verdienen!

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
GT Team
Gebben Motoren