Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning
Jopa

Advertenties

Hannamax Motorsport
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
24MX
EK Motors

Up next: MON MX weekend Overloon

We zijn alweer bij de derde wedstrijd aangekomen van dit verkorte seizoen. Aankomend weekend op 12 en 13 september zijn we te gast op circuit Duivenbos.

Up next: MON MX weekend Overloon

Gelukkig merken we dat de meeste rijders inmiddels goed gewend zijn aan het online inschrijven en dat dit steeds vlotter verloopt.

 

Zaterdag komen alle jeugdrijders aan het hek, samen met de vrije klasse, kidsandsidecars, TM-Cup en Natte Zuiger. Wederom rijden we volgens het gesplitste programma, met de jeugd in de ochtend. 

 

Het programma voor zondag bestaat uit: MX2 Junioren, MX Open Junioren, MX2 Senioren/125cc Cup, MX Open Nationalen, MX2 Nat.-Inters/MX Open Inters en Zijspan. 

 

De inschrijving gaat dicht op donderdag (24.00 uur), dus je hebt nog maar eventjes om je startplek in orde te maken. Ga daarvoor naar Mijn MON. Alle wedstrijdinformatie (dagschema, indelingen Junioren etc.) is op deze pagina te vinden. 

 

Overnachten en publiek

Overnachten is alleen mogelijk als je 100 km of meer van het circuit vandaan woont. Daarnaast moet je vooraf een schriftelijke bevestiging hebben van de club, waarvoor je een mailtje stuurt naar info@msvoverloon.nl. 

 

Het heeft de sterke voorkeur dat je als begeleider met een rijder meekomt. Bij het circuit zelf worden beperkt toegangskaarten verstrekt. 

 

Inschrijven en QR-code

Na je inschrijving ontvang je een QR-code in je bevestigingsmail (en aparte codes voor jouw begeleiders). Deze code wordt bij de entree gescand, waarmee je toegang verkrijgt tot het circuit. De code is ook te vinden als je inlogt op Mijn MON. 

 

Let op: We hebben gezien dat mensen met een iPhone hun QR-code niet altijd kunnen openen vanuit Mijn MON. Daarom de oproep aan hen om de mail bij de hand te houden, een printscreen vanuit de mail te maken of je codes te printen.


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
GT Team
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Peter van de Laar