Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
24MX
EK Motors

Wereldtoppers crossen in Axel zonder publiek

Tal van grote namen rijden zondag op het crosscircuit van RES Axel. Helaas mag bijna niemand hen live aanschouwen. Vanwege het aanhoudende gevaar van het coronavirus kan er geen publiek aanwezig zijn bij de tweede internationale testwedstrijd van het KNMV.

Wereldtoppers crossen in Axel zonder publiek

Op 9 augustus begint – nog wel steeds onder voorbehoud – het Grand Prix-seizoen in Letland. Om de wereldtop warm te kunnen laten draaien, heeft het KNMV twee testraces opgezet. De eerste was afgelopen zondag in Arnhem, de tweede is komend weekend op de Zeeuws-Vlaamse zandbaan. De verwachting is dat in Axel weer dezelfde namen achter het starthek zullen staan. En stiekem hoopt men ook op Jeffrey Herlings, die in Arnhem nog ontbrak. Hij is de leider in de WK-stand.

 

Het is een eer dat onze baan voor deze wedstrijd is uitgekozen.

 

Ad Colijn, voorzitter RES Axel

 

Glenn Coldenhoff won in Arnhem zijn ‘thuiswedstrijd’. Brian Bogers, de Fransmannen Romain Febvre en Gautier Paulin, de Brit Jeremy Seewer, de Litouwer Arminas Jasikonis en de Belg Jeremy Van Horebeek waren zijn voornaamste concurrenten. Het zijn allemaal rijders die bij de beste 20 van de wereld zitten in de MXGP.

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Bron: PZC

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
VdLaarRacing
GT Team
Gebben Motoren