Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
EK Motors

Zo hard traint Jeffrey Herlings

De hervatting van het MXGP-seizoen komt met de dag dichterbij. Dat betekent dat ook de coureurs hun trainingsarbeid weer gaan opschroeven, niet in de minste plaats Jeffrey Herlings.

Zo hard traint Jeffrey Herlings

De wereldkampioen van 2018 staat bekend als een ongekend trainingsbeest. In dat kampioenschapsjaar ging de ‘Bullet’ een extra stapje verder en niet zonder gevolgen: hij won bijna iedere wedstrijd.
 
“Ik had er alles voor over dat jaar. Ik ging er niet 100, maar 110 procent voor. Ik keek naar elke beetje eten dat ik naar binnen kreeg, ik rekende met jet lag en slaaptijden en trainde me helemaal suf. Een sociaal leven was er ook niet echt bij in dat jaar. Het was heel erg zwaar. Mentaal en fysiek is het lastig om dat voor een paar jaar vol te moeten houden. Maar het was het helemaal waard. Zo ben ik op dit niveau gekomen. Het was bijna een perfect jaar.”

 

Die mentale kracht om zo fit te worden, was Herlings’ sleutel tot succes. Steeds als de andere coureurs hem net aan in het zicht konden houden, schakelde hij nog een tandje bij. Maar hoe hard moet je trainen om de beste te blijven? Zo ziet een trainingsweek van Herlings eruit.

 

Klik hier om de beelden te bekijken en het hele artikel te lezen.

 

Bron: Red Bull.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Gebben Motoren