Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
EK Motors

Motorsport wedstrijden vanaf 1 juli toegestaan

Gisteravond zijn de nieuwe versoepelingen aangekondigd, waaruit blijkt dat wedstrijden in de motorsport toch eerder dan verwacht mogen worden gehouden.

Motorsport wedstrijden vanaf 1 juli toegestaan

Vooralsnog zijn onze pijlen voor nationale- en jeugdwedstrijden gericht op het najaar, om dan nog een aantal mooie wedstrijden te kunnen organiseren. Voor clubwedstrijden biedt deze mededeling zeker mogelijkheden. 

 

Motorsport behoort tot de groep sporten waarbij het risico op verspreiding van Covid-19 minimaal is. Onze sporten worden buiten, vrijwel altijd individueel en met afstand van elkaar beoefend.

 

Toch is het even zoeken hoe alles vormgegeven kan worden. Nieuwe protocollen moeten weer gemaakt worden. Na het weekend komen wij bij jullie terug met meer informatie.

 

Intussen kun je natuurlijk nog steeds je licentie aanvragen via Mijn MON.

 

Wegrace

Voor RSZ Motorsport betekent deze versoepeling dat hun ETL events weer terug omgezet worden naar ZAC races. Deze races op circuit Assen en Zandvoort vinden zonder publiek plaats. Zij maken dus een officieel begin met het wedstrijdseizoen op 12 juli in Assen. Alle informatie is te vinden op www.rszmotorsport.nl.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
Peter van de Laar
VdLaarRacing
GT Team
Motorcentrum Eibergen