Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Jopa
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Motor2000
24MX

Groen licht voor GP Valkenswaard

De Grand Prix motorcross op het Eurocircuit in Valkenswaard gaat definitief door. Alle hobbels qua vergunningen zijn inmiddels weggewerkt.

Groen licht voor GP Valkenswaard

De laatste beletsels voor de Grand Prix motorcross in Valkenswaard op 8 maart zijn weggenomen. De organisatie heeft formele goedkeuring van zowel de gemeente als de provincie en kan dus voluit door met de voorbereidingen.

 

Valkenswaard staat dit jaar als tweede cross op de WK-kalender. Over drie weken al komt de internationale top naar het Eurocircuit. Toch hing er nog een zweem van onzekerheid rond het evenement. De organisatie moest onder meer nog definitief groen licht krijgen van de gemeente in de vorm van een evenementenvergunning. Die was in januari weliswaar verleend, maar onder voorwaarden. Zo moest er nog een uitgewerkt verkeersplan worden ingediend en er moest formele toestemming van de gemeente Bergeijk en de provincie zijn voor het gebruik van een parkeerterrein. Aan beide verzoeken is inmiddels voldaan, zo maakte de gemeente gisteravond bekend.

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Bron: ED


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
GT Team
Gebben Motoren