Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
Motor2000
EK Motors
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland

Groen licht voor GP Valkenswaard

De Grand Prix motorcross op het Eurocircuit in Valkenswaard gaat definitief door. Alle hobbels qua vergunningen zijn inmiddels weggewerkt.

Groen licht voor GP Valkenswaard

De laatste beletsels voor de Grand Prix motorcross in Valkenswaard op 8 maart zijn weggenomen. De organisatie heeft formele goedkeuring van zowel de gemeente als de provincie en kan dus voluit door met de voorbereidingen.

 

Valkenswaard staat dit jaar als tweede cross op de WK-kalender. Over drie weken al komt de internationale top naar het Eurocircuit. Toch hing er nog een zweem van onzekerheid rond het evenement. De organisatie moest onder meer nog definitief groen licht krijgen van de gemeente in de vorm van een evenementenvergunning. Die was in januari weliswaar verleend, maar onder voorwaarden. Zo moest er nog een uitgewerkt verkeersplan worden ingediend en er moest formele toestemming van de gemeente Bergeijk en de provincie zijn voor het gebruik van een parkeerterrein. Aan beide verzoeken is inmiddels voldaan, zo maakte de gemeente gisteravond bekend.

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Bron: ED


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Smits Bike Suspension