Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
24MX
Motor2000
MX Shop Midden Nederland

Wijziging in AMBC clubcross kalender 2020

Nadat we een aantal weken geleden de AMBC motorcross kalender 2020 bekend maakten, moeten we hier nu een wijziging in aan brengen.

Wijziging in AMBC clubcross kalender 2020

Door omstandigheden zijn we genoodzaakt de open beker wedstrijd van 21 mei (Hemelvaartsdag) te verplaatsen naar zaterdag 30 mei. Dit is de zaterdag voor het Pinksterweekend. Pak dus even weer de agenda er bij en zet een dikke streep door 21 mei en een grote cirkel om 30 mei en noteer daar met dikke letters AMBC Open beker cross.
 
De nieuwe AMBC cross kalender is nu als volgt:
 
18 april:               1e open beker clubcross
23 mei:                 cross-country
30 mei:                 2e open beker clubcross
11 juli:                   3e open beker clubcross
15 augustus:     4e open beker clubcross
17 oktober:        AMBC Maiscross
 
Zoals u kunt zien bestaat de AMBC crosscompetitie ook dit jaar weer uit vier wedstrijden. Deze wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk en alle deelnemers zullen gaan strijden voor de dagprijzen. Alleen leden van de club gaan meevechten voor het clubkampioenschap.
 
Verder ziet u dat er voor dit jaar een zgn. cross-country wedstrijd is toegevoegd aan de kalender. De cross-country heeft geen invloed op het clubkampioenschap en is een losstaand evenement. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei.
 
Verder kunt u ook alvast de maiscross in uw agenda noteren op 17 oktober! Als laatste zullen er twee data van deze kalender weer onderdeel zijn van de Nazomercup. Hiervoor kunt u 15 augustus (4e open beker) en 17 oktober (maiscross) noteren.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Gebben Motoren