Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Jopa
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
EK Motors
24MX
MX Shop Midden Nederland

LAATSTE KEER GJV/KdeO TEAM TIJDENS SUPERCROSS GOES

Na een jarenlange samenwerking tussen GertJan Vorstenbosch en Kees de Omroeper als team in de motorcrosssport, zal komend weekend, vrijdag 17 en zaterdag 18 januari, tijdens de Jobmaniacs Supercross in Goes een einde komen aan een schitterend tijdperk voor beide.

LAATSTE KEER GJV/KdeO TEAM TIJDENS SUPERCROSS GOES

De samenwerking als team, ooit als grap ontstaan tijdens de legendarische 4-uurs motorcross in Eersel en daarna voortgezet in de Supercross is al die jaren gesteund door een groot aantal bedrijven en individuele personen uit sympathie voor dit team. Zowel in Eersel als tijdens de Supercrossen hebben de beide heren samengewerkt met vele nationale als internationale toppers uit de motorcross. GertJan Vorstenbosch heeft afgelopen jaar een nieuwe lifestyle ontdekt in de hockeyspeler, en heeft zich daar inmiddels aardig ingeburgerd. Door deze verandering in zijn sportieve interesse heeft GertJan Vorstenbosch besloten om te stoppen met het runnen van Supercrossteams in de toekomst. Tijdens de Jobmaniacs Supercross in Goes zal het team nog een keer uitpakken met maar liefst 6 rijders.


Vorig jaar won het GJV/KdeO team de Supercross in Goes met Grady Featherstone, die ook dit jaar voor het team zal uitkomen. Naast Grady Featherstone brengt het team de volgende rijders aan de start:


Anthony Bourdon
Tom Sörensen
David Herbetrau ex MX2 GP rijder
Frederik Hojris


De jongste rijder van het team Joey Daneel kan helaas niet deelnemen in Goes. Joey kwam afgelopen week tijdens een training in Goes ten val en brak hierbij zijn pols.


GJV/KdeO wil langs deze weg al iedereen bedanken voor de materiële en financiële steun tijdens de jarenlange samenwerking. Komt U naar Goes, breng dan een bezoekje aan de riante stand van team GJV/KdeO


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
GT Team
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen