Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
VHS Tuning
Jopa
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Motor2000
Derks MX Racing

Update Job Maniacs Supercross Goes

Na maanden van voorbereidingen is het bijna weer zover. Met een nieuwe hoofdsponsor, dus ook een nieuwe naam gaan we er weer tegenaan om op 17 en 18 januari de Zeelandhallen weer te laten trillen op hun grondvesten.

Update Job Maniacs Supercross Goes

Na drie jaar achter elkaar uitverkocht te zijn gaan we dit jaar voor een nog betere editie. We zullen er alles aan doen om nog meer motorsport te laten zien. De start is zodanig dat we snel door kunnen gaan, we werken met een dubbele medische ploeg, zodat we de wedstrijden niet stil hoeven leggen indien de dokter niet in de baan is.


Het baanontwerp is wederom van Rinus vd Ven en Eddy Eversdijk, met wat andere elementen dan vorig jaar.
We zijn volop bezig om een mooi inter-startveld te krijgen daarover in de loop van de komende weken meer nieuws. Momenteel hebben we al een behoorlijk aantal aanmeldingen en zullen er weer meer rijders in teamverband komen dan voorgaande jaren.
We gaan de grond inrijden grond inrijden op 30 januari.
Vanaf 6 januari de tribunes erin en vanaf 7 januari gaan we de baan aanleggen, om vervolgen op donderdagavond de baan te gaan testen.


De trainingen vangen aan vanaf vrijdagavond 10 januari en de wedstrijden zijn op 17 en 18 januari. Er zullen vrije trainingen en begeleide trainingen gegeven worden. Alles staat op de website. www.smz.nl


Ook de Dames zullen deze editie op zowel de vrijdag als de zaterdag rijden.


Verder zullen de jeugd, tweetack rijders, veteranen, de hobbyrijders de Nationalen, en de Inters, weer aan de start verschijnen.


Voor alle informatie kunt u terecht op www.smz.nl of kijk op onze facebookpagina. Sxgoes


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren
GT Team
VdLaarRacing