Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
Bull SP
EK Motors
Motor2000

Team JBR Alfred Gerrits Motorsport met ijzersterk team naar Supercross Goes

Team JBR Alfred Gerrits Motorsport is tijdens de supercross in Goes terug achter het hek met een mooi team. Na de leuke, mooie en goeie ervaring van de supercross in Zuidbroek was die beslissing snel gemaakt.

Team JBR Alfred Gerrits Motorsport met ijzersterk team naar Supercross Goes

In Zuidbroek nog een 3 mans inter team met: Scooter Webster, Boris Blanken en Matt Bayliss. Zou er in Goes gestreden worden met een 6mans team.

 

Dit wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door, Alfred Gerrits Motorsport. Jvs Design voor de mooie en strakke stickers die de motors extra opvallend maken. MXBoost die ons in Goes zou ondersteunen met de heerlijke sportdrankjes voor de rijders. JOPA voor de team shirts en snelle service. En de overige sponsoren die ons ondersteunen en waar mogelijk helpen.

 

Thuis rijder en lokale held Mark Boot #37 zal op een 250cc Husqvarna van start gaan. Zal hij de Zeeland hallen op zijn kop zetten?? Boris Blanken #211 gaat voor de 2de keer voor het team uit komen op zn 250cc Husqvarna. De Zwitser Kim Schafter #15 gaat van start op de 450cc Alfred Gerrits Motorsport Suzuki. Jeffrey Buitenhuis #948 gaat zn inter debut maken op de 450cc Husqvarna. Scooter Webster gaat op zijn 450cc Kawasaki #381 van start, de Engelsman heeft in Zuidbroek ook al voor het team gereden en weet daardoor wat er van hem verwacht word. En de laatste rijder die aan het team is toegevoegd is niet de minste! De oud GrandPrix rijder en winnaar, de Fransman Nicolas Aubin #131! Hij zou op z'n 450cc Suzuki een poging doen naar de winst in de Zeeland hallen.

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Gebben Motoren