Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
Jopa
VHS Tuning
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
Bull SP

Succesvolle schouderoperatie voor Raivo Dankers

Raivo Dankers van Hutten Metaal Yamaha Racing is succesvol aan zijn schouder geopereerd. Dankers heeft de blessure net na het intensieve cross seizoen opgelopen maar omdat de problemen na een rustperiode aan bleven houden was een operatie noodzakelijk.

Succesvolle schouderoperatie voor Raivo Dankers

Dankers is tijdens zijn laatste training na het seizoen ten val gekomen. Hierbij liep hij een pijnlijke schouder op maar omdat er daarna een rustperiode op het programma stond werd de blessure niet gelijk geconstateerd. Dit kwam pas toen hij onlangs de motortraining hervatte. Alle fysieke trainingen verliepen zonder problemen maar tijdens het crossen had Raivo er zodanig veel last van dat hij zich verder heeft laten onderzoeken.

Na het maken van een CG scan werd duidelijk dat het kapsel van het Labrum in zijn schouder is afgescheurd. Hier is Raivo deze week aan geopereerd en alles binnenin de schouder is weer goed hersteld. Door deze blessure heeft de voorbereiding van Raivo een deuk opgelopen maar zoals het er nu naar uitziet zal hij op tijd fit zijn voordat het seizoen begint en hoeft hij geen belangrijke wedstrijden te missen!

De eerste belangrijke wedstrijd staat gepland op 7 en 8 maart in Valkenswaard. Raivo zal in dat weekend van start gaan in de eerste wedstrijd van het EMX250 kampioenschap!


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
GT Team
Peter van de Laar