Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
DWS Decals
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
Motor2000
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
EK Motors

GP VALKENSWAARD EARLY BIRD AANBIEDING IN DECEMBER

Profiteer NU! Tot en met 31 december 2019 krijg je €20 korting op een entreeticket voor volwassene (vanaf 15 jaar), je betaalt €55* in plaats van €75.

GP VALKENSWAARD EARLY BIRD AANBIEDING IN DECEMBER

Je ontvangt €5 korting op een entreeticket voor kinderen van 5 t/m 14 jaar, je betaalt €15 in plaats van €20.

 

* Exclusief administratiekosten

 

Waar te koop

 

https://europe.motocross-tickets.com/en/10901-mxgp-of-netherlands/

 

Wereld- en Europees kampioenschap 2020

Ook in 2020 belooft de Grand Prix van Europa op het Eurocircuit in Valkenswaard een groot spektakel te worden met wedstrijden in de klassen EMX250, MXGP, MX2 en WMX. We hebben een vol programma op zaterdag en zondag en een groot deelnemersveld met toprijders als Jeffrey Herlings (MXGP), Glenn Coldenhoff (MXGP), Antonio Cairoli (MXGP), onze eigen Roan van de Moosdijk (MX2), Jorge Prado (MX2), Nancy van de Ven (WMX), diverse Nederlandse rijders in de EMX250 en vele anderen.

 

Het Eurocircuit heeft met zijn hoogteverschillen en harde ondergrond met zandlaag niet een typische Nederlandse uitstraling, maar onze Nederlandse rijders weten altijd goed te presteren. Zo wist Jeffrey Herlings 6 jaar op rij de Grand Prix van Valkenswaard in de MX2 en MXGP klasse op zijn naam te schrijven. Gaat het hem dit jaar weer lukken? We mogen van hem, maar ook van rijders als Roan van de Moosdijk (MX2), Glenn Coldenhoff (MXGP), Nancy van de Ven (WMX) en onze andere Nederlandse rijders mooie resultaten verwachten.

 

De organisatie van de Grand Prix van Valkenswaard werkt de aankomende maanden hard om van dit evenement een spektakel te maken. Naast een vol programma en breed deelnemersveld is er gezorgd voor goede faciliteiten. Je kunt een kijkje nemen op de paddock bij de teams of bezoek één van de stands met kleding, accessoires en artikelen. Op verschillende plekken vind je eet- en drinkgelegenheden en er zijn voldoende toiletten aanwezig.

 

Als organisatie wensen wij je veel plezier bij de motorcross Grand Prix van Europa 2020.


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
GT Team
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Gebben Motoren