Paardekam Suspension
Pro Carbon
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Motor2000
Derks MX Racing
EK Motors

MON MX-startnummers worden vrijgegeven en het tientje vervalt!

Je hebt nog een paar dagen de tijd om jouw startnummer vast te houden en te profiteren van € 10,- korting op je motorcross startbewijs.

MON MX-startnummers worden vrijgegeven en het tientje vervalt!

Na 1 december worden alle startnummers die tot dan toe nog niet zijn aangevraagd, vrijgegeven. Heb je dus al een tijdje een startnummer in gedachten, maar stond het niet in de lijst, dan kan dit na 1 december wel het geval zijn.

Ga je nog een seizoen in dezelfde klasse rijden en wil je toch écht graag je eigen nummer behouden, zorg dan dat je je aanvraag voor 2020 voor 1 december in orde hebt. Klassen die samen gaan rijden, hebben te maken met een uitzondering. Daarbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. 

De vroege vogels die ons nu al beloven het aankomend seizoen bij ons van start te gaan, krijgen €10,- korting op hun startbewijs. Dit geldt voor de jeugdrijders als de nationale wedstrijdrijders. Deze korting zal na 1 december vervallen. 

Ga dus snel naar onze homepage en klik op de grote button met 'licentie aanvragen', of surf direct naar mijn.mon.nl. In principe wijst de digitale aanvraagprocedure zich vanzelf, maar we leggen je via deze link precies uit hoe het werkt.


Resa Racing
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
GT Team