Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Jopa
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
24MX
MX Shop Midden Nederland
Motor2000

MON MX-startnummers worden vrijgegeven en het tientje vervalt!

Je hebt nog een paar dagen de tijd om jouw startnummer vast te houden en te profiteren van € 10,- korting op je motorcross startbewijs.

MON MX-startnummers worden vrijgegeven en het tientje vervalt!

Na 1 december worden alle startnummers die tot dan toe nog niet zijn aangevraagd, vrijgegeven. Heb je dus al een tijdje een startnummer in gedachten, maar stond het niet in de lijst, dan kan dit na 1 december wel het geval zijn.

Ga je nog een seizoen in dezelfde klasse rijden en wil je toch écht graag je eigen nummer behouden, zorg dan dat je je aanvraag voor 2020 voor 1 december in orde hebt. Klassen die samen gaan rijden, hebben te maken met een uitzondering. Daarbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. 

De vroege vogels die ons nu al beloven het aankomend seizoen bij ons van start te gaan, krijgen €10,- korting op hun startbewijs. Dit geldt voor de jeugdrijders als de nationale wedstrijdrijders. Deze korting zal na 1 december vervallen. 

Ga dus snel naar onze homepage en klik op de grote button met 'licentie aanvragen', of surf direct naar mijn.mon.nl. In principe wijst de digitale aanvraagprocedure zich vanzelf, maar we leggen je via deze link precies uit hoe het werkt.


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
GT Team
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing