Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
24MX
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Motor2000

De Zwarte Cross 2020 is HE-LE-MAAL uitverkocht

Om 11:00u vloog onze ticketshop open. Vanuit de wachtrij stroomden mensen gestaag de shop in om hun bestelling te plaatsen.

De Zwarte Cross 2020 is HE-LE-MAAL uitverkocht

Binnen enkele minuten waren de zaterdagkaarten de deur uit. Niet snel daarna, rond 11:12, waren ook de campingkaarten uitverkocht. Rond 11:17 volgden de zondagkaarten en met het uitverkopen van de vrijdagkaarten was de Zwarte Cross om 11:29u HE-LE-MAAL UITVERKOCHT. De wachtrij zorgde ervoor dat het proces uitermate soepel is verlopen.

 

Er is nog geen programma bekendgemaakt en we zijn jullie gruwelijk dankbaar voor jullie vertrouwen in ons. We beloven een mooi feest neer te zetten in juli! Zoals Tante Rikie voorafgaand aan de voorverkoop al zei: “Ik vind de start van de wereldwijde voorverkoop altijd een superspannende dag. Op deze dag laten onze bezoekers zien of ze nog steeds vertrouwen in ons hebben. Er is namelijk nog niets van het programma bekendgemaakt. Ze bestellen hun tickets dus enkel op ervaringen van de afgelopen jaren. Men denkt overigens wel eens dat alles wat ik aanraak in goud verandert, maar de jaren waarin ik sommige kaartsoorten aan de straatstenen nog niet kwijtraakte liggen helemaal niet zo lang achter mij. De Zwarte Cross heb ik gestaag uitgebouwd over 24 jaar. Het succes is mij niet komen aanwaaien.” BEDANKT!

 

Geen kaarten kunnen bemachtigen?
Da’s enorm balen, dat snappen we. We raden je aan enkel en alleen nog je Zwarte Cross-kaarten te kopen via TicketSwap. Dat is de ENIGE veilige manier om kaarten te kopen, omdat wij een samenwerking met hen hebben. Koop je op TicketSwap een kaart van iemand, dan wordt die ongeldig gemaakt en krijgt de koper een spiksplinternieuwe kaart met nieuwe barcode uit ons systeem. Waterdicht dus! Op TicketSwap kun je dagkaarten en campingkaarten aanbieden (max. 20% boven vraagprijs) en kopen. Grasnapolsky- en camper/caravan-kaarten kunnen niet aangeboden worden, omdat hier borg op zit. Deze wordt teruggestort op de rekening van de eerste koper.

 

LET OP: Laat je niet oplichten!
Dat sites als Marktplaats, ViaGogo en Tickets4U niet veilig zijn, lijkt ons nogal logisch. Daarvoor waarschuwen wij continu. Zij hoeven niet eens kaarten te hebben om je op te lichten. Maar ondertussen zijn er ook oplichters die TicketSwap-pagina’s nabouwen, om vervolgens via linkjes privé kaarten te verkopen. Maak je je geld over, dan ben je het kwijt. Let dus goed op dat je ECHT op de TicketSwap-website bent, voordat je kaarten koopt.

 

Heb je nog vragen?
Heb je je kaarten betaald en heb je een bestelcode, maar heb je je kaarten nog niet ontvangen? Kijk dan even in je spam. Kun je ze daar ook niet vinden? Mail dan eventjes met info@feestfabriek.nl. Maak je geen zorgen, betaald = gegarandeerd kaarten. Vanaf maandag zitten we klaar om al je vragen verder te beantwoorden.

 

Eerste namen voor de Zwarte Cross 2020
De eerste namen voor ons festival maken wij halverwege januari bekend… Stay tuned!

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
GT Team
Gebben Motoren
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen