Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Hogetex
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Bull SP
Derks MX Racing
Motor2000

Voorzitter MSV NOV streeft naar meer activiteit in 2020

De nieuwe voorzitter Gerrit-Jan Vierhuizen van de Motorsport Vereniging Noordoost Veluwe uit Heerde streeft naar meer activiteit in 2020.

Voorzitter MSV NOV streeft naar meer activiteit in 2020

Vierhuizen die al eerder voorzitter was van de motorsport vereniging keerde na tien jaar weer terug. Tijdens de ledenvergadering begin 2019 werd duidelijk dat er weer een wens was om de geboren Wezeper als voorzitter aan te stellen.

 

In 2018 kreeg het voormalige bestuur het nodige te verwerken, zoals het vertrek van verschillende mensen die door gezondheidsreden noodgedwongen moesten stoppen. Ook werd het aantal van vrijwilligers zeer schaars en dan word het moeilijk om vooruit te kijken.

 

Dus werd 2019 een jaar van weinig evenementen. Vierhuizen en de rest van het bestuur lieten weten tijdens de laatste ledenvergadering dat er nieuwe vrijwilligers bij moesten komen en dat is gelukt.

 

Gerrit-Jan was op maandagavond 18 november te gast bij het sportprogramma Sportief Zijn Zeker Weten en liet weten, dat het weer de goede kant op gaat en daar kunnen we allemaal mee verder, aldus Vierhuizen. Er staan weer mooie evenementen aan te komen zoals de 4×4 die jaarlijks druk word bezocht.

 

Een nieuw onderdeel wat er bij is gekomen is in het weekend van 25 en 26 januari 2020 dan word er een Enduro, Cross Country en Off road rijden georganiseerd en is men achter de schermen hier al druk mee bezig. De andere activiteiten zullen later dit jaar of begin 2020 bekent worden.

 

Voor alle info van de Motorsport Vereniging kunt u kijken op http://www.msv-nov.nl/


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
Gebben Motoren
GT Team
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing