Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
DWS Decals
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Motor2000

Zondag de allerlaatste MON (maïsplak)wedstrijd van 2019

Nog een paar dagen wachten en dan is het alweer zo ver; de jaarlijkse maïscross van MC de Ganghouwers. Deze staat gepland op aankomende zondag, 24 november!

Zondag de allerlaatste MON (maïsplak)wedstrijd van 2019

Niet alleen is dit de laatste wedstrijd uit de serie maïsplakcrossen, maar het is ook onze allerlaatste wedstrijd van dit seizoen. Daarna hebben de rijders natuurlijk twee opties: eventjes gaan uitrusten óf juist volop gaan trainen voor het komende seizoen!

 

Dit jaar zal de maïscross van De Ganghouwers plaatsvinden op hetzelfde terrein als afgelopen jaar. Dat betekent tussen Erp en Veghel, met als navigatieadres Ham 5-7 (5469 RC) in Veghel. 

 

WIL JIJ NOG DEELNEMEN? 

Dat kan! De 85cc klasse zit helemaal vol, maar in de overige klassen zijn nog beperkt plaatsen beschikbaar. Bemachtig dus snel je plaatsje, want ook hier geldt: vol = vol. 

 

Inschrijven is mogelijk via de website: www.ganghouwers.nl/na-inschrijven

 

De inschrijfkosten bedragen € 15,- en je hebt een MON-licentie of MON-dagverekering nodig (bij het circuit in te vullen). De administratieve afhandeling is op zondag tussen 7.00 en 8.00 uur of op zaterdag tussen 16.00 en 17.00 uur, beide dagen in de tent op het circuit.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
Peter van de Laar
GT Team
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen