Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Jopa
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
24MX
EK Motors
Motor2000

875-klasse bij maïsplakcross Volkel

Dit weekend is het de beurt aan MAC Bedaf voor een maïsplakwedstrijd. Op 17 november wordt in Volkel een interessant circuit uitgezet.

875-klasse bij maïsplakcross Volkel

We hopen natuurlijk ook in Volkel op mooie gevulde klassen! Alle gebruikelijke klassen staan op het programma, zoals de brommers, jeugdklassen en hobby. 

En net als vorig jaar heeft deze club de speciale 875 klasse. Wat houdt dit in? Rijders in deze klasse rijden drie manches, elke manche op een andere motor. Eenmaal op een 125cc, eenmaal op een 250cc en tot slot op een 500cc (of 450cc). Dit samen (125 + 250 + 450) maakt de 875 klasse. 

Er zijn voor deze klasse minder rijders aangemeld dan vorig jaar, daarom heeft de club besloten dat de startbewijshouders ook toegestaan zijn. Er is dus wel een startbewijshoudersklasse. Zij rijden samen met de 875 klasse (apart geklasseerd) en rijden dus ook drie manches. In de 875 klasse zijn leuke geldprijzen te behalen! 

Mocht je nog willen deelnemen, dan moet je even een mailtje sturen naar hoi@macbedaf.nl. Je kunt meedoen met een MON-licentie of een MON-dagverzekering. Alle informatie is te vinden op www.macbedaf.nl.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Gebben Motoren
GT Team