Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
Jopa
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
Motor2000
EK Motors
Bull SP

Grizzly Yamaha Junior Team niet aan de start in 2020

Na de afgelopen twee jaar te zijn uitgekomen als Offically Yamaha Supported Team in het EMX65- en het EMX85-kampioenschap, zal het Grizzly Yamaha Junior Team in 2020 niet aan de start verschijnen.

Grizzly Yamaha Junior Team niet aan de start in 2020

De professionele werkzaamheden van beide oprichters van het team (Richard de Beer en Bas Gal) vergen dusdanig veel tijd dat het runnen van een EMX-jeugdteam niet langer kan worden gecombineerd met het dagelijkse werk van beiden, die wel actief binnen de jeugd-motocross, maar op een andere wijze dan de afgelopen twee jaar, waarin veel tijd en energie in het team is gestoken.

 

Het team is Yamaha Motor Europe enorm veel dank verschuldigd voor de ondersteuning de afgelopen twee seizoenen. Het was een absoluut voorrecht en een interessante uitdaging om met nieuwe motoren (de eerste 65’s waren preproductiemodellen direct uit Japan… ) te kunnen werken, en zonder meer inspirerend om als jeugdteam samen te werken met de mensen die voor Yamaha ook actief zijn in de GP’s.

 

Daarnaast bewaart het team mooie herinneringen aan de samenwerking met Damien Knuiman, Ashton Boughen, Jayson van Drunen, Charlie van Nieuwland en Lucas en Sacha Coenen, die de afgelopen twee jaar mooie dingen hebben laten zien op de YZ65 en de YZ85 met overwinningen in het EMX, ADAC en ONK, en een mooi Nederlands Kampioenschap van Jayson van Drunen in de 65cc dit jaar.

 

De plannen van de verschillende individuele rijders voor 2020 zullen binnenkort door henzelf bekend worden gemaakt.

 

Het Grizzly Yamaha Junior Team wordt ondersteund door:

Yamaha Racing, Yamalube, GYTR, Oakley, Prox, Racing Parts, Arai Helmets Europe, Gaerne, MVD Racewear, INDG, Sonic, Swaans Beton, Brabant AG Industrie, Twin Air, Dunlop, Propegs. #bLUcRU #VictorYZone.

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Gebben Motoren
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing