Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
Derks MX Racing
EK Motors

Toppers naar de MX After Season Party a.s. vrijdag

Vrijdag om 20.00uur gaan de deuren open van de El Sombrero in Reusel voor de 10de MX After Season Party.

Toppers naar de MX After Season Party a.s. vrijdag

Weer vele toppers hebben zich gemeld voor dé kampioenenhuldiging van het jaar met bekende namen als Bax, vdMoosdijk, Jacobi, Laier, Van de Wiel, Keuben, Scheele, Boot, van de Ven, Smets, Van Grinsven, Tausch, De Wolf en Van Berkel.

 

 

Ruim 63 kampioenen van de bonden FIM, IMBA, BMB, VLM, KNMV en MON hebben zich reeds aangemeld. Nieuw dit jaar zijn de kampioenen van de MCLB. Alle kampioenen mogen een flinke huldiging verwachten zoals een kampioen dat verdient na een jaar lang strijden. Je vindt alle namen op de facebook van de MX After Season Party. www.facebook.com/mxasp

 

De coureur op ons affiche van dit jaar, Glenn Coldenhoff, is er ook bij vrijdag. De Standing Construct KTM rijder liet er dit jaar tijdens de Motorcross of Nations net als vorig jaar in Amerika geen gras over groeien en pakte de dubbel overwinning in zijn klasse én met heel TeamNL dé totaal-overwinning. Huldiggingen voor dit unieke succes zijn er al een paar geweest, maar het feestje is toch echt vrijdag in Reusel. We hebben er zin in!

 

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
VdLaarRacing
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
Smits Bike Suspension
Peter van de Laar