Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
Motor2000
EK Motors
Bull SP

KNMV en Against Cancer slaan handen in één

KNMV en Against Cancer gaan een vijfjarige verbintenis met elkaar aan om gezinnen, waarvan een kind is getroffen door kanker, zoveel mogelijk te laten genieten van mooie motorsportmomenten.

KNMV en Against Cancer slaan handen in één

Stichting Against Cancer, voorheen Racen tegen Kanker, is ontstaan vanuit de motorsport en organiseert meerdere evenementen voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door deze ingrijpende ziekte. Als motorsportorganisatie ondersteunt de KNMV de missie van Against Cancer dan ook volledig; Een glimlach geven aan een kind in zijn / haar race tegen kanker.

KNMV-directeur Patrice Assendelft: “De afgelopen twee jaar heb ik van dichtbij gezien hoe de kinderen en de families in de VIP-Box op TT circuit Assen genieten van een dagje uit. Als we dit als KNMV vaker kunnen doen, dan is dat iets waar we graag aan bijdragen!”

Zo gaan we de komende jaren meer evenementen beschikbaar stellen voor gezinnen én trekken we intensiever op met Against Cancer om te kijken wat we voor elkaar, maar vooral voor de gezinnen, kunnen betekenen.
Om de samenwerking extra glans te geven zal het Motorsport Gala 2019 (in januari 2020) deels in het teken staan van deze samenwerking met onder andere een veiling met unieke items waarop geboden kan worden. De volledige opbrengst komt ten goede van stichting Against Cancer.

Patrick Boxem (voorzitter van stichting Against Cancer) is blij met deze verbintenis: “Motorsport is altijd een belangrijke factor geweest bij onze activiteiten. We zijn dan ook ontzettend blij met de samenwerking met de KNMV. Het is geweldig dat we gezamenlijk kinderen en hun broertjes, zusjes en (groot)ouders een dag even hun zorgen kunnen laten vergeten.”

Meer informatie over de stichting of zelf een bijdrage willen doen, bezoek hier hun website.

Foto: vlnr. Jan Wilms (voorzitter KNMV), Patrick Boxem (voorzitter St. Against Cancer) met Bikkel - de knuffel van Against Cancer -, Patrice Assendelft (algemeen directeur KNMV).


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Gebben Motoren
GT Team
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen