Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
Motor2000
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing

Kay Karssemakers en KTM Diga Junior Racing beëindigen samenwerking

Kay Karssemakers zal in 2020 niet uitkomen voor het KTM Diga Junior Racing Team.

Kay Karssemakers en KTM Diga Junior Racing beëindigen samenwerking

Kay stapte in 2019 over van de 85cc naar de 125cc klasse en tekende bij het Belgische team. De 15- jarige rijder kwam uit in het EMX125, Dutch Masters 125 en ONK 125 en wist verschillende goede resultaten neer te zetten. Echter ontbrak het vertrouwen en door verschil van meningen kon Kay zichzelf niet optimaal ontwikkelen waardoor het doorgroeien naar betere resultaten langzamer ging dan gehoopt. 
 
Na goed overleg hebben wij samen met het KTM Diga Junior Racing team besloten de samenwerking vroegtijdig te beëindigen en in 2020 ieder onze eigen weg te gaan. Wij willen het KTM Diga Junior Racing team bedanken voor dit seizoen. En in het speciaal Marc Pluymers voor het klaarmaken van de motoren, de fijne trainingen, de mooie wedstrijden en de vriendschap in het afgelopen jaar! Daarnaast willen wij ook KTM Oostenrijk bedanken voor het vertrouwen.
 
Echter zal meer nieuws betreft 2020 nog even op zich moeten laten wachten. De afgelopen maanden was er veel onduidelijkheid m.b.t. het beëindigen van het contract en dit heeft veel tijd in beslag genomen. Momenteel zijn wij druk in gesprek met een nieuw team voor komend seizoen waarin we met onze eigen trouwe sponsoren en de club van 100 alles rond proberen te krijgen. 
 
Mocht u interesse hebben om Kay in 2020 te steunen door middel van sponsoring en/of de club van 100, kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Alle steun is welkom zodat Kay ook in 2020 weer vol goede moed achter het starthek kan verschijnen! Als laatste willen wij alle sponsoren bedanken voor hun steun afgelopen seizoen en wij kijken uit volgend seizoen! Meer nieuws over 2020 zal dan ook op korte termijn bekend worden gemaakt

Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
GT Team