Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
Jopa
VHS Tuning
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
EK Motors
24MX

MON licenties 2020 online aanvragen

We sluiten 2019 nog maar net af, maar het is alweer mogelijk om je bewijs voor 2020 aan te vragen.

MON licenties 2020 online aanvragen

Dit kun je wederom zelf online aanvragen via onze website.

 

Als je in de afgelopen 2 jaar een bewijs bij ons gehad hebt, dan kun je inloggen met je eigen account. Vraag je voor de eerste keer een bewijs aan, dan moet je je voor de eerste keer registreren op onze website. Het wijst zich vanzelf, maar als je er toch niet uit komt kun je altijd het bondsbureau bellen. Let wel even goed op dat je het juiste jaartal aanklikt bij je aanvraag. 

 

Reserveren startnummers én korting

 

Zoals gewoonlijk zijn er voordelen als je je aanvraag vóór 1 december doet! Vraag je je mx-startbewijs voor deze datum aan, dan krijg je €10,- korting. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Aangezien de prijzen voor de startbewijzen quads en zijspan al lager zijn dan de andere klassen, geldt de korting voor deze klassen niet. Goed nieuws voor de rijders is dat de prijzen ten opzichte van 2019 gelijk zijn gebleven. 

 

Daarnaast weet je zeker dat jouw startnummer ook van jou blijft als je vóór 1 december je licentie aanvraag. Dit geldt alleen wanneer je in dezelfde klasse gaat rijden. Na 1 december worden alle overige nummers vrijgegeven, wat betekent dat iedereen een nummer kan kiezen als het tot die tijd nog niet bezet is. Klassen die samen zullen rijden hebben te maken met een uitzondering, dan is het niet altijd mogelijk om hetzelfde nummer te behouden. Indien twee personen evenveel recht hebben op een nummer geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. 

 

Vraag je licentie nu aan via Mijn MON

 

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Peter van de Laar
GT Team