Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
24MX

Code Oranje: een avond met de Motocross of Nations-kampioenen

Geniet samen met Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Calvin Vlaanderen en Roan van de Moosdijk na van het geweldige succes van het Nederlandse team bij de Motocross of Nations in Assen!

Code Oranje: een avond met de Motocross of Nations-kampioenen

Maandagavond 25 november zijn de rijders in theater Markant Uden. Tijdens deze avond is de première van de film ‘Code Oranje – De weg naar goud bij de MXoN’. Een prachtige documentaire met meer dan een uur aan unieke beelden van de voorbereiding, teambesprekingen, trainingen, interviews en meer. Natuurlijk komt ook het succesvolle wedstrijdweekend zelf ruim aan bod. Beleef de Nations zoals je die nog nooit zag!

Voorafgaand aan de première interviewt NOS-motocrosscommentator Sebastiaan Timmerman de rijders op het podium. Na de film zijn Glenn, Calvin, Jeffrey en Roan er voor een meet & greet, foto’s en handtekeningen. Er zijn kaarten voor 18.30 uur en voor 21.00 uur.

 


Bekijk hier de trailer van 'Code Oranje' en bestel kaarten voor de voorstelling die begint om 18.30 uur! Of klik hier voor de trailer en de voorstelling die begint om 21.30 uur.

Onze kampioenen zien je graag op 25 november in Markant Uden!


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
GT Team
Gebben Motoren
Peter van de Laar