Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Motor2000
EK Motors
Derks MX Racing

Angelo Pellegrini voor het DWS Decals Mulders Motoren Klein Kromhof houtvezels team in Zuidbroek

Finalerijder van het AMA Supercross Kampioenschap voor het DWS Decals Mulders Motoren Klein Kromhof houtvezels team in Zuidbroek

Angelo Pellegrini voor het DWS Decals Mulders Motoren Klein Kromhof houtvezels team in Zuidbroek

Na de getalenteerde Fransman Anthony Bourdon presenteert het DWS Decals Mulders Motoren Klein Kromhof houtvezels team met veel enthousiasme haar tweede rijder voor de Dutch Supercross in Zuidbroek op 1,2 en 3 november.

 

Naast Bourdon heeft het team de Italiaan Angelo Pellegrini #41 aangetrokken. Pellegrini heeft zich de laatste jaren toegelegd op het supercrossen en was dit jaar volledig actief in Amerika. Hier deed hij het zeer verdienstelijk en schopte het tot in de finale van de sterk bezette 450 klasse waarbij hij samen met o.a. Eli Tomac, Cooper Webb, Marvin Musquin en andere achter het starthek stond.

 

Wel liep Pellegrini na een aantal wedstrijden een schouderblessure op maar hier is hij nu goed van hersteld en klaar om de strijd met de concurrentie aan te gaan in Zuidbroek. In de Eurohal zal hij op een strak bestickerde Honda CRF450 van Mulders Motoren stappen en over het best mogelijke materiaal beschikken.

 

Met Bourdon en Pellegrini heeft het DWS Decals Mulders Motoren Klein Kromhof houtvezels team twee klappers in de strijd maar dit is nog niet alles. Later in deze week zullen we de derde rijder van het team presenteren.

 

Voor meer informatie over de Dutch Supercross in Zuidbroek kunt u kijken op www.dutchsupercross.nl


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
Gebben Motoren
GT Team
Peter van de Laar
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen