Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
EK Motors

Michael van Wezel in 2020 voor het van Dam Motorsport team powered by 2B-One

Michael van wezel zal in 2020 rijden voor het van Dam motorsport team powered by 2B-One. Van Wezel zal uitkomen in het EMX 2T kampioenschap, Dutch Masters 250 en in ONK wedstrijden.

Michael van Wezel in 2020 voor het van Dam Motorsport team powered by 2B-One

2019 was een seizoen om snel te vergeten voor van Wezel. Door privé omstandigheden en motorproblemen hebben we dit seizoen niet de resultaten behaalt die we graag zouden willen. Er moest dus wat gebeuren. Halverwege 2019 zijn we samen gaan werken met 2B-One Motorsport voor de tuning en van Dam Motorsport voor het onderhoud. Deze combinatie beviel zo goed dat we met zijn allen de handen in één hebben geslagen voor seizoen 2020. In overleg hebben we besloten om met een Yamaha YZ250 het EMX 2T kampioenschap te gaan rijden en tevens zullen we de Dutch Masters en ONK wedstrijden rijden.

Commentaar van Kevin van Dam, eigenaar van Dam Motorsport: ‘’Uiteraard ben ik zeer blij om met Michael te kunnen samen werken. Hij heeft het doorzettingsvermogen en karakter waar ik graag mee werk. We hebben een goede basis opgebouwd in de afgelopen twee maanden waaraan we deze winter verder kunnen werken zodat we goed voorbereid het 2020 seizoen in kunnen gaan.’’

Commentaar Michael van Wezel:  ‘’Het is lang geleden dat ik zo fijn op de motor zat als nu. We hebben nu een aantal testen gehad met de Yamaha en ik ben positief verrast door het stuurkarakter en motorvermogen. Doordat Kevin zelf een goede rijder is en qua stijl bij mij past gaat het samenwerken zeer soepel en goed.

Het is niet altijd even makkelijk om sponsors te vinden voor de sport waar ik zo van hou en alles voor wil geven. Ik ben dan ook niet alleen dankbaar voor de sponsors die altijd achter me staan in goede en slechte tijden, maar ook trots dat ik altijd op deze geweldige groep sponsors kan bouwen. Bij deze wil ik jullie dan ook bedanken voor jullie steun.

Topparken
Autobedrijf van Wezel
Maromax automatrialen
Ink plaza tattoo supplies
Van Hees MX customs
Pro Grip

Een “sponsor” een (vriend) die me altijd bij staat is mijn vader. Afgelopen jaar was het ook voor jou een moeilijk jaar. Je zette altijd jezelf op de tweede plaats waardoor ik toch altijd de kracht en motivatie vond om door te knallen. Super bedankt Pa!’’


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
Peter van de Laar
GT Team
VdLaarRacing