Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
24MX
MX Shop Midden Nederland
Motor2000

Kom ook naar de EUROL GRAND MX WEDSTRIJD op 20 oktober in Lierop

Op zondag 20 oktober barst het motorspektakel van de MON voor de tweede keer los op het Lieropse circuit.

Kom ook naar de EUROL GRAND MX WEDSTRIJD op 20 oktober in Lierop

Een paar jaar geleden ging hiermee voor de eerste keer een grote wens van zowel de deelnemers als de bezoekers van MON-wedstrijden in vervulling om op het roemruchte circuit de Herselse bossen aan de start te staan.

In het vooruitzicht staat een uitgebreid programma waar diverse klassen en onderdelen aan hun trekken kunnen komen op de één na laatste NK-wedstrijden van de MON.

Deze wedstrijden worden georganiseerd door Arjan Brouwer van Motorsport Promotion uit Putten in samenwerking met MAC LIEROP onder de vlag van MON.


Er is de afgelopen maanden met een groot team onder leiding van Arjan Brouwer hard gewerkt om dit geweldige evenement voor de motorrijders mogelijk te maken in samenwerking met EUROL en de club  MAC LIEROP. En er zijn weer een schitterend circuit met waves en andere uitdagingen opgebouwd die uniek zijn in de motorwereld. 

 

Klik HIER voor meer info
Afbeelding
LEGENDARISCH GRAND PRIX CIRCUIT

Het beroemde circuit van Lierop heeft een jarenlange Grand Prix historie en wordt door kenners gezien als een van de mooiste circuits die ons land rijk is.

Hier hebben de grootste Motorcrosslegenden ter wereld hun rondes gereden. En nu kunnen MON-rijders hier voor het eerst ook rijden. Dat mag je niet missen!
Afbeelding
PROGRAMMA ZONDAG:

• Dames/Veteranen (K)
• MX Open Junioren (K)
• MX Open Senioren (K)
• MX Open Nationalen (K)
• No Fear Energy Cup (NO FEAR)
• Protempo cup Zijspan (Protempo + NK)

Super Circuit

Afbeelding
 
 

Mooie Waves

Afbeelding
 
 

NA AFLOOP: LEKKER NAGENIETEN...

En na dit superspannende motorspektakel hebben we op de zaterdag nog een muzikale verrassing voor het publiek en deelnemers in de grote feesttent. Dat wordt geen heuken, maar beuken en stampen!
 
Klik HIER voor meer info
 

Meer info:

De organisatie heeft de toegangsprijs aangenaam laag gehouden op € 7,50 en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Parkeren is dit jaar slechts € 2,=.

Inschrijven voor de wedstrijden kan op zaterdag tussen 17.00 en 21.00 uur en op zondag van 07.30 uur tot 08.45 uur. De trainingen beginnen om 09.00 uur en de crosswedstrijden rond 11.00 uur. Deze duren tot uiterlijk 17.30 uur. Daarna is het nafeesten in de feesttent.

EUROL GRAND MX WEDSTRIJD LIEROP zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de bijdrage van hoofdsponsor Eurol, de producent van diverse olieproducten voor zowel de motorsport als andere toepassingen. Maar minstens zo belangrijk is de hulp van de vele vrijwilligers van zowel de Stichting Motorsport Promotion als de MAC Lierop.
Klik HIER voor meer info

Overnachten mogelijk

Afbeelding

 

Iedereen is op zaterdagmiddag al welkom in Lierop om te overnachten. Het terrein, direct aan het circuit gelegen, is op deze dag geopend om aan te komen van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Overnachten kost € 15,00 per voertuig.

Je dient wel voor 21.00 aanwezig te zijn. Daarna gaat het terrein dicht.  Het terrein wordt bewaakt.

Uiteraard dienen de deelnemers wel in te schrijven en bezoekers te betalen voor de volgende dag.
 
 
EUROL GRAND MX WEDSTRIJD LIEROP: Hét motorsport evenement dat je niet mag missen!

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
GT Team
VdLaarRacing
Gebben Motoren
Peter van de Laar