Paardekam Suspension
Pro Carbon
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
Motor2000
Derks MX Racing
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

Finale ONK Motocross komend weekend in St. Isidorushoeve

De beslissingen in het ONK Motocross vallen komend weekend in het Twentse St. Isidorushoeve. Motorclub H.A.M.C. organiseert op circuit ’t Kötterbos de laatste wedstrijd van het seizoen.

Finale ONK Motocross komend weekend in St. Isidorushoeve

De verschillen in de meeste klassen zijn klein.

 

Zaterdag komen de ONK 50cc, ONK 65cc kleine wielen, de ONK 65cc grote wielen en 85cc kleine wielen, de Cup 125cc en de Cup 250cc in actie. Een dag later is het de beurt aan de Cup 500cc, ONK 85cc, ONK 125cc, ONK 250cc en ONK 500cc.

 

Tijdens deze laatste races van het seizoen worden de prijzen verdeeld. Na afloop worden kampioenen van dit seizoen gehuldigd. De wedstrijden op ’t Kötterbos beginnen beide dagen om 11.30 uur, de trainingen al om 09.00 uur. Entree is gratis.

 

 

12 & 13 oktober rijden motocrossers hun KNMV finale kampioenswedstrijd bij de  H.A.M.C. in St. Isidorushoeve, dit is een wedstrijd waar de motorliefhebbers naar uitkijken en waar de kampioenen van 2019 worden gehuldigd. De verschillen in de tussenstanden zijn erg klein, dus garantie voor veel spektakel en spanning!

 

Er wordt voor het kampioenschap gestreden bij de jeugd in de klassen 50cc, 65cc en 85cc. Daarnaast rijden de zwaardere motoren in de 125cc, 250cc en de 500cc. Alle trainingen en wedstrijden worden verdeeld over twee dagen, dus een heel weekend vol met spannende crosswedstrijden waar snelle mannen en vrouwen uit binnen- en buitenland voor de laatste punten strijden.

 

De trainingen beginnen op 09.00 uur en de wedstrijden om 11.30 uur. Parkeren achter het circuit op de weide aan de Weideweg. Entree is het hele weekend gratis!


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
GT Team