Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
Motor2000

INFO VOOR DE DEELNEMERS AAN DE LANDELIJKE DMX FINALE ZONDAG 13-10-2019 TE EERSEL

Komend weekend bent u van harte welkom op ons Motorcrosspark MCC de Kempen om mee te strijden voor de beste DMX rijder van Nederland 2019.

INFO VOOR DE DEELNEMERS AAN DE LANDELIJKE DMX FINALE ZONDAG 13-10-2019 TE EERSEL

Op dit moment wordt er volop aan de baan gewerkt om deze zondag wedstrijdwaardig klaar te hebben liggen, en dat gaat ons lukken.


Verder hebben we voor de deelnemers (en kampeerders) nog enkele belangrijke regels om het weekend zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

*Toegang tot de Camping is zaterdag van 16:00 uur tot 22:30uur. Op zondag gaat de poort om 06:30 uur weer open.

 

*Overnachten kost 15,- euro per voertuig. Hiervoor krijgt u naast een staanplaats ook 4 consumptiemunten die u zaterdagavond in de kantine kunt besteden.

 

*Men krijgt bij de ingang vuilniszakken uitgereikt. Deponeer hier aub het huisvuil in wat u niet mee naar huis neemt en drop na afloop de zak in de daarvoor bestemde kliko's.

 

*Het is niet mogelijk om Camping- /staanplaatsen voor elkaar bezet te houden op het terrein. Gelieve dan buiten de poort op elkaar wachten en samen het terrein opkomen.

 

*Op het gehele terrein is open vuur verboden. Dus ook geen vuurkorven!

 

*Aanwijzingen van de parkeerbegeleiding en overige vrijwilligers dienen ten alle tijden opgevolgd te worden.

 

*Op zaterdagavond is er al mogelijkheid om in te schrijven van 18 tot 20 uur in de kantine. Maak hier aub gebruik van. Dit voorkomt in de ochtend onnodige drukte. Op zondag is er mogelijkheid tot inschrijven van 7 tot 8 uur.

 

*Op de camping dient het vanaf 21:30 uur stil te zijn zodat ook de jeugdige rijders zich in alle rust horizontaal kunnen voorbereiden op de wedstrijddag.

 

*Voor motoren vanaf 125cc is er zondag vanaf 8.15 uur een verplichte geluidskeuring.

 

*Op zaterdag en zondag tot 8:00 uur mogen er geen motoren gestart worden.

 

*De tijdtrainingen beginnen om 8:30 uur met de 50cc klasse. De gehele trainingsperiode per klasse geldt als tijdtraining.

 

*Bij de jeugdklassen zijn helpers (zelfs in blauwe of gekleurde hesjes) op de baan NIET toegestaan. Dit is in het belang van uw veiligheid en bovenal die van de rijdertjes. Op overtredingen staan sancties oplopend tot en met diskwalificatie.

 

*MCC de Kempen beschikt over een 85cc baan en een jeugdbaan. Deze mogen beiden gedurende het weekend niet gebruikt worden, zelfs niet voor testen oid.

 

*Pitbikes etc. zijn niet toegestaan op het gehele terrein.

 

Wij hopen op een mooi, gezellig en sportief wedstrijdweekend en hopen u te mogen verwelkomen op ons mooie Motorcrosspark van MCC de Kempen aan de Smaragdweg 70 te Hapert, direct gelegen aan de A67 van Eindhoven naar Antwerpen.

 

Organisatie en Bestuur
MCC de Kempen

 

Foto: Stefan Adriaans


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
GT Team
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension