Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
EK Motors

Micha Boy de Waal terug aan de start in de Dutch Supercross in Zuidbroek

Na een aantal jaren van afwezigheid zal Micha Boy de Waal in het weekend van 1,2 en 3 november terug achter het starthek verschijnen in de Dutch Supercross in Zuidbroek.

Micha Boy de Waal terug aan de start in de Dutch Supercross in Zuidbroek

De Waal zal uitkomen voor het Bruggen Tweewielers Yamaha team en zal rijden in de 250 klasse.

De crosser uit Veen heeft zich dit jaar opgewerkt tot een vaste waarde in het wereldkampioenschap MXGP. Door blessures kende hij een moeilijke start van het seizoen maar door hard te blijven werken kende hij een zeer sterke tweede seizoenshelft waarin hij vele punten heeft weten te scoren voor het wereldkampioenschap. Het hoogtepunt voor de Waal was de Grand Prix van Zweden waarin hij in het sterke deelnemersveld twee keer in de top vijftien te vinden was.

De Waal heeft in zijn carriere al vele supercrossen gereden en kreeg met zijn onuitputtelijke wilskracht regelmatig de handen van het publiek op elkaar. Met de ervaring van het Bruggen Tweewielers Yamaha team achter zich zal Micha zeker hoge ogen proberen te gooien in de Eurohal in Zuidbroek.

Bruggen Tweewielers is gevestigd in Jubbega en is Yamaha dealer. Daarnaast kunt u bij Bruggen Tweewielers terecht voor alles op het gebied van motorcross, offroad, scooters en brommers. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.bruggenwebshop.nl

 

Kijk voor meer informatie over de Dutch Supercross in Zuidbroek op www.dutchsupercross.nl


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen