Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Derks MX Racing
Bull SP
Motor2000

Inschrijving geopend voor motocross trainingsdag bij AMBC Staphorst

Na een periode van onderhandelen en organiseren kan de motorclub AMBC uit Staphorst bekend maken dat men aanstaande dinsdag 13 augustus een trainingsdag zal organiseren op de tijdelijke cross-locatie in Staphorst

Inschrijving geopend voor motocross trainingsdag bij AMBC Staphorst

De trainingen staan onder leiding van voormalig bondscoach Marcel Hartman en NK/EK rijder Nick Leerkes en deze experts krijgen natuurlijk hulp van de crosscommissie van de club.

De gemeente Staphorst ontvangt een woord van dank van de club vanwege het mogelijk maken van deze trainingen op het tijdelijke circuit gelegen langs de A28 in Staphorst.


De doelstelling is om dit jaar om nog meer van dergelijke trainingsdagen voor de crossende jeugd te kunnen organiseren. De eerste trainingsdag staat, zoals gezegd,  nu gepland voor aanstaande dinsdag 13 Augustus.


De trainingen beginnen om 14.00uur en gaan door tot ongeveer 20.00u ’s avonds. De exacte indeling van de dag is nog niet bekend maar zal zo snel als mogelijk bekend gemaakt worden.

Er wordt training gegeven aan de volgende klassen: Jeugd 50cc, 65cc en 85cc en beginnende rijders in de 85cc en hoger. Heb je interesse wees er dan snel bij en geef je op via het mailadres cross@ambc-staphorst.nl met de volgende gegevens:


Naam
woonplaats
leeftijd
motormerk
cilinderinhoud
Mate van ervaring

De kosten van deze trainingsdag bedragen: €40,- per rijder. Dit kan op de dag zelf voldaan worden.

Foto: © JTS Fotografie


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren
GT Team