Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
DWS Decals
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
EK Motors

Bioscoopfilm One Goal over de carrieres van Nancy en Rinus van de Ven op Omroep Zeeland

De documentaire One Goal gaat over Nancy en Rinus van de Ven uit Vlissingen en hun gevecht om een wereldtitel te pakken.

Bioscoopfilm One Goal over de carrieres van Nancy en Rinus van de Ven op Omroep Zeeland

Rinus is een groot talent in de motorcross en zat al op jonge leeftijd in de top van de sport. Zijn kwaliteiten waren dusdanig groot dat hij heel dichtbij de wereldtitel kwam in de 125 jeugd. Een ernstig ongeval zorgde er echter voor dat hij de absolute wereldtop niet haalde maar wel behoorde hij jarenlang tot de Nederlandse top. Toen hij het iets rustiger aan begon te doen zorgde een zware valpartij ervoor dat hij zijn rug op acht plaatsen brak en door het oog van de naald kroop. Wel betekende dit het einde van zijn carriere.
 
Op het moment dat Rinus moest stoppen pakte Nancy het bijltje over en begon aan een zeer succesvolle carriere. Als meisje stond ze haar mannetje tussen de jongens. Toen ze oud genoeg was om deel te nemen aan het wereldkampioenschap dames deed ze gelijk goed mee in de top vijf en begon na twee jaar mee te strijden voor de podiumplaatsen. Niet veel later kwam de stap naar de wereldtitel. In haar weg, die absoluut niet vlekkeloos verliep, kwam ze er drie keer heel dichtbij. Onervarenheid, diskwalificatie en een zware blessure zorgden ervoor dat ze haar Jeugddroom nog niet in vervulling heeft zien gaan maar het doel van de familie blijft hetzelfde voor de toekomst: wereldkampioen worden!
 
Op zondag 9 juni zendt Omroep Zeeland de documentaire drie keer uit: 16:00 uur - 20:10 uur en 22:10 uur.
 
Bekijk hieronder de trailer van de film:
 
 
 

Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Peter van de Laar