Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
DWS Decals
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

Bekijk MX Inside Episode 13 (21-5-2019) nu terug met Marc de Reuver en Davy Pootjes

Een greep uit de onderwerpen in de show: Marc de Reuver over wat het met je doet als je team het contract niet verlengt na blessureleed. Davy Pootjes over zijn weg vol fysieke en mentale tegenslag en het absolute keerpunt in zijn carrière door zijn recente podiumplaats in Mantova.

Bekijk MX Inside Episode 13 (21-5-2019) nu terug met Marc de Reuver en Davy Pootjes

Gezien de onacceptabele taferelen tijdens NK wedstrijden van afgelopen weekend bespraken onze Poll over het nut van een Rijders-Briefing vooraf aan een wedstrijd. U vindt deze poll terug op onze facebook.

Natuurlijk hadden wij nog veel meer spraakmakende thema's in de MX Inside Aflevering van 21 mei j.l. Kijk de uitzending nu terug!

 

 

Klik op de afbeelding hierboven om de show terug te kijken.


Volgend week in de show:
Helaas heeft hij afgelopen show moeten missen, maar volgende week wel aanwezig: KNMV official Frank Rottier. De andere gasten worden later via onze social-media kanalen aangekondigd.


Terug luisteren?
Luister
hier terug via Spotify of hier via RadioPublic. (RadioPublic werkt zonder account)

MX Inside is elke week gratis live te volgen.
‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow.  Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.


Aandacht voor Motorcross actualiteiten, initiatieven en evenementen:
MX Inside brengt wekelijks updates uit de Motorcrosswereld. Zo is er veel aandacht voor veiligheid en wist bijvoorbeeld een initiatief als
'De Strijd voor Motorcross' al veel achtergrond informatie te verspreiden via de show. Heb je zelf een initiatief, actualiteit, evenement of ander nieuwtje wat we niet mogen missen, meld het ons. E-mail.

Like onze Facebook, volg onze Instagram of abonneer op ons Youtube kanaal en zorg dat je geen seconde mist!


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren
Peter van de Laar
GT Team
VdLaarRacing