Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Hogetex
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
EK Motors
Bull SP

Brian Bogers na blessureleed beste Nederlander in MXGP, maar hij blijft realistisch over toekomst

Brian Bogers zat maanden op de bank met een gebroken voet. Eind vorig seizoen maakte hij eenmaal fit zijn debuut in de MXGP, de koningsklasse van de motorcross.

Brian Bogers na blessureleed beste Nederlander in MXGP, maar hij blijft realistisch over toekomst

In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen eindigde Bogers zestiende en zeventiende, tot zijn eigen tevredenheid. Hij werd er beste Nederlander mee. En het geeft hem hoop richting de rest van het seizoen.

"Ik ben echt dik tevreden", zegt Bogers als hij nog even terugkijkt op de openingsrace van begin maart. "Het is voor mij een hele lange weg geweest en het is nog steeds een lange weg naar waar ik wil zijn. Voor nu hoopte ik rond de top vijftien te rijden. Natuurlijk was ik liever dertiende en veertiende geweest, maar meer zat er niet in."

Stap voor stap
Op de dag dat Jeffrey Herlings wereldkampioen werd in Assen, maakte Bogers zijn MXGP-debuut. Dat was in september vorig jaar, toen hij pas een paar weken in training was. Nu is de Eindhovenaar fit. "Zeker, maar wedstrijdritme ontbreekt nog wel. De enige manier om dat te krijgen is wedstrijden rijden."

"Het liefst ben je natuurlijk altijd nummer één, maar dit jaar moet ik ook gewoon realistisch zijn. Ik hoop te groeien naar de top tien, met misschien een keer het podium als het allemaal mee zit. Het niveau is echt heel erg hoog. Ik ben nog lang niet zo goed, maar daar werken we hard aan", aldus Bogers. "Ik wil alles zo snel mogelijk, maar dat kan niet altijd. Het moet echt stap voor stap."

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Bron Omroep Brabant.
 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
Smits Bike Suspension
Gebben Motoren
VdLaarRacing
GT Team